Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó amb aigua bullent i una mica de sal, coeu els ingredients per separat: pastanaga, patata, tomàquet i pèsols.
  2. Talleu-los a quadradets de 0,5 cm i poseu-los en un gotet per capes.
  3. Amaniu la pastanaga amb el sèsam. Opcionalment, afegiu-hi una gota d’aigua de roses o una mica de pebre de Sichuan.
  4. Per a la vinagreta: barregeu l’oli amb el vinagre i afegiu-li una mica de sal.
  5. Acabeu el xopet amb unes fulles d’enciam picades, un raig de vinagreta i una mica de sal en escates. 

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: