Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Ajoblanco. Quan la Mediterrània i la Gran Bretanya es donen la mà

Entrada del restaurant

Entrada del restaurant

Ajoblanco ha tornat. Aquest local del carrer de Tuset, a l'Upper Diagonal, va tancar portes fa uns mesos i durant aquest temps s'ha renovat, amb una proposta que defensa la cuina d'autor, amb plats pensats per compartir i amb una aposta pels ingredients locals, de temporada i amb picades d'ull a la cuina britànica. I, tot plegat, amanit amb còctels d'autor i amb música en directe. Una experiència completa, vaja.

Entre les especialitats que trobem a la nova carta d'Ajoblanco destaca l'Amor de Madre Steak Pie. Estem parlant d'una versió del pastís de carn britànic que aquí preparen amb bou, bolets i moll d'os. I destaca perquè us el presentaran a taula amb l'os clavat al pastís per buidar-ne el moll davant vostre i perquè, potser per una vegada, us adonareu que la cuina anglesa, més enllà de la mala fama que té, sí que té plats francament bons.

Steak Tartar de l'Ajoblanco

Si continuem explorant la carta, hi trobem altres propostes, com el verat fumat, el tàrtar de filet de vaca madurada, la croqueta d'ají (aquí es recullen els orígens del xef executiu del restaurant), la pasta o el pop bullit amb una salsa d'olives de Kalamata molt saborosa.

A l'hora de les postres, podeu optar pel pijama (la seva versió, vaja) o per l'sticky coffee pudding (un pa de pessic amb dàtils, nous i gelat de vainilla), entre d'altres. I, tot plegat, ho podeu regar amb algun dels vins de la carta, que és força extensa, o amb algun dels còctels que us oferiran (en tenen d'autor, però també us poden preparar els més clàssics si no teniu ganes d'innovar).

Sticky toffee pudding

El local és ampli i les nits de dijous, divendres i dissabte podeu gaudir de música en directe abans, durant i després de l'àpat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: