Afortunadament, els catalans estem perdent la por a entrar als hotels per menjar-hi. Cada vegada hi ha ofertes gastronòmiques més interessants que no estan reservades exclusivament als hostes dels establiments. N'és un exemple Can Bo, el nou restaurant del Grand Hotel Central, en plena Via Laietana de Barcelona, que ocupa l'edifici on va viure Francesc Cambó.
El responsable de la carta és Oliver Peña, el xef del restaurant Teatro, de Barcelona, on acaba de guanyar la primera estrella Michelin. A Can Bo, juntament amb el cap de cuina, Lorenzo Cavazzoni, Peña ha apostat per les tapes i els platets (braves, brioix de pop adobat, ostres, ensaladilla, ploma ibèrica a la brasa, mandonguilles de vaca vella madurada...), així com pels formatges catalans i d'arreu de l'estat.
Per brindar
Un dels plus de Can Bo és que, a més de menjar-hi bé, ho podem fer amb una selecció de vins de primera. Se n'ha encarregat un jove sommelier, Amador Marín, que ha pensat tots els maridatges possibles per gaudir dels plats, amb una tria de més de cent referències, bona part de les quals es poden demanar a copes i amb algunes propostes que canvien cada mes.
Un restaurant amb un ambient tranquil, relaxat, ideal per descobrir el matrimoni perfecte entre una cuina molt ben executada i uns vins que moltes vegades sorprenen.
- Can Bo
- Via Laietana, 30. Barcelona.
- https://www.grandhotelcentral.com/es/restaurante-can-bo
- Preu mitjà (sense begudes): 30 euros.