Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

L'Habitual, una oda als clàssics

La sala de l'Habitual, en un antic molí paperer de Gelida

La sala de l'Habitual, en un antic molí paperer de Gelida

David Caballero s'ha dedicat molts anys a l'assessorament gastronòmic. Al setembre ell i el seu soci, Fèlix Aranda, van decidir fer un pas més i obrir un restaurant en un espai ben singular de Gelida: un antic molí paperer.

A l'Habitual us rebran a la barra amb un aperitiu d'envinagrats, amb porrons de vi blanc i negre, abans de portar-vos a taula, on podreu triar entre diversos plats de cuina tradicional catalana feta amb cura i tenint en compte el producte de temporada: xató, mandonguilles amb sípia, carn a la brasa, carxofes confitades...

Xató de l'Habitual

La proposta es configura a partir d'una carta amb preu tancat, en paraules de Caballero. És a dir, podreu triar un primer plat, un segon i unes postres de la carta, amb copa de vi inclosa per 28 € en total. I tranquils, perquè també hi ha propostes fora de carta i noves incorporacions amb regularitat perquè sempre tingueu alguna cosa nova per tastar.

El restaurant, de moment, només obre els migdies entre setmana, tot i que algunes nits i alguns caps de setmana organitza activitats especials, sempre posant l'accent en la gastronomia catalana.

Els macarrons de l'àvia Anita

De fet, l'espai forma part d'un conjunt més gran, Casa Sabor, que és la marca que aixopluga les altres activitats (d'assessorament, demostracions de cuina, tallers, etc.) que desenvolupen Caballero i Aranda a Gelida.

  • L'Habitual de Casa Sabor
  • Lluís Cusó, s/n. Pol. Ind. La Gelidense. Gelida (Alt Penedès)
  • www.casasabor.es
  • Preu mitjà: 30 euros

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: