David Caballero s'ha dedicat molts anys a l'assessorament gastronòmic. Al setembre ell i el seu soci, Fèlix Aranda, van decidir fer un pas més i obrir un restaurant en un espai ben singular de Gelida: un antic molí paperer.
A l'Habitual us rebran a la barra amb un aperitiu d'envinagrats, amb porrons de vi blanc i negre, abans de portar-vos a taula, on podreu triar entre diversos plats de cuina tradicional catalana feta amb cura i tenint en compte el producte de temporada: xató, mandonguilles amb sípia, carn a la brasa, carxofes confitades...
La proposta es configura a partir d'una carta amb preu tancat, en paraules de Caballero. És a dir, podreu triar un primer plat, un segon i unes postres de la carta, amb copa de vi inclosa per 28 € en total. I tranquils, perquè també hi ha propostes fora de carta i noves incorporacions amb regularitat perquè sempre tingueu alguna cosa nova per tastar.
El restaurant, de moment, només obre els migdies entre setmana, tot i que algunes nits i alguns caps de setmana organitza activitats especials, sempre posant l'accent en la gastronomia catalana.
De fet, l'espai forma part d'un conjunt més gran, Casa Sabor, que és la marca que aixopluga les altres activitats (d'assessorament, demostracions de cuina, tallers, etc.) que desenvolupen Caballero i Aranda a Gelida.
- L'Habitual de Casa Sabor
- Lluís Cusó, s/n. Pol. Ind. La Gelidense. Gelida (Alt Penedès)
- www.casasabor.es
- Preu mitjà: 30 euros