Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Palo Verde, un restaurant que es renova constantment

La barra del Palo Verde

La barra del Palo Verde Jordi Domènech

Palo Verde no és nou, perquè fa cinc anys que va obrir portes. Però, en certa manera, cada setmana es renova, ja que Ludwig Amiable, Daniel Luque i Andrés Bluth, al capdavant del projecte, canvien la carta cada setmana amb una proposta gastronòmica que continua sent fidel als principis: cuina de producte i presència de la brasa (més concretament, de la robata que presideix la cuina oberta a la sala) en el procés o en la finalització.

Un dels plats de Palo Verde

Les elaboracions d'Amiable i el seu equip busquen sabor i creació sense floritures. Amiable és francès i suma la precisió, les salses i algunes elaboracions pròpies de la tradició francesa. I, si bé hi ha canvis constants a la carta, també és cert que alguns dels plats amb més èxit del local es mantenen; per exemple: una escalivada de pebrot vermell senzilla però boníssima, maitake a la brasa amb nyoquis a la llimona, orella de porc a la brasa amb vinagreta de mostassa o el tsukune d'ànec amb rovell.

La part líquida de la carta és competència de Daniel Luque, cap de sala i sommelier, que juga amb més de 400 referències de vins naturals i que consolida Palo Verde com una oda a l'essència, a les arrels.

  • Palo Verde
  • Còrsega, 232. Barcelona.
  • paloverde.eu
  • Preu mitjà: 50 euros (sense begudes).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: