Palo Verde no és nou, perquè fa cinc anys que va obrir portes. Però, en certa manera, cada setmana es renova, ja que Ludwig Amiable, Daniel Luque i Andrés Bluth, al capdavant del projecte, canvien la carta cada setmana amb una proposta gastronòmica que continua sent fidel als principis: cuina de producte i presència de la brasa (més concretament, de la robata que presideix la cuina oberta a la sala) en el procés o en la finalització.
Les elaboracions d'Amiable i el seu equip busquen sabor i creació sense floritures. Amiable és francès i suma la precisió, les salses i algunes elaboracions pròpies de la tradició francesa. I, si bé hi ha canvis constants a la carta, també és cert que alguns dels plats amb més èxit del local es mantenen; per exemple: una escalivada de pebrot vermell senzilla però boníssima, maitake a la brasa amb nyoquis a la llimona, orella de porc a la brasa amb vinagreta de mostassa o el tsukune d'ànec amb rovell.
La part líquida de la carta és competència de Daniel Luque, cap de sala i sommelier, que juga amb més de 400 referències de vins naturals i que consolida Palo Verde com una oda a l'essència, a les arrels.
- Palo Verde
- Còrsega, 232. Barcelona.
- paloverde.eu
- Preu mitjà: 50 euros (sense begudes).