Amanides d'estiu. Amb productes de la nostra terra!
Mercat / Al cistell
Estragó
Un nus de serps aromàtic
Mercat / Al cistell
Orxata
De xufa i amb fartons
Mercat / Al cistell
Nècora
El cranc vermell
Mercat / Al cistell
Ossau-iraty
Un formatge basco-francès
Mercat / Al cistell
Espinac
La força d'en Popeye
Mercat / Al cistell
'Tarama'
El caviar mediterrani
Mercat / Al cistell
Entrecot
Un clàssic de la vedella
Mercat / Adreces gormandes
El bastió dels bons productes cerdans
El tupí de la cerdanya, a Bor, reivindica l'autenticitat dels millors productes pirinencs
Mercat / Tant de gust
Wondays
Iogurts gurmet
Mercat / Taula de tast
Sense malastrugança
Una anyada per gaudir aquest estiu. Frescos i suggeridors!
Mercat / Glop a glop
La recuperació del bon vi d'Ullasrell
Can Morral del Camí aposta pels vins naturals
Fogons / Bo i sa
Menú de juliol
Carme Ruscalleda proposa un menú que evoca els àpats d'estiu a la costa del maresme
Fogons
Amanides catalanes
Amb productes de la nostra terra!
Són, al nostre receptari clàssic, la traducció al plat de l'esperit de les vacances: improvisades, variades i, generalment, fredes. Que facin lloc el surimi i les cèsar. Volem esqueixades, empedrats, escalivades i trempons!
Fogons
Carns fredes
Per menjar-les a la fresca!
Carnívors! L'estiu, és cert, no ens convida a tastar ni rostits, ni estofats fumejants. Hem de renunciar, llavors als plaers de la carn? No exagerem. Els receptaris d'arreu del món amaguen fórmules per alimentar-nos de proteïna durant els mesos de calor. Us n'expliquem quatre!
Fogons / I per postres
Petons freds
Dolçes, refrescants, temptadores...les tres propostes de Jordi Roca us deixaran glaçats de plaer: gelats i sorbets de sabors clàssics.
Sortim / A fons
9è concurs de joves cuiners i cambrers
Amb 17 escoles participants -tot un rècord del certamen-, l'escola Joviat de Manresa va acollir la novena edició del concurs, organitzat pel CUINA i el Departament d'Ensenyament. Una jornada molt intensa i plena d'emocions per als joves
Sortim / Genis del foc
Llansola 1921
Immaculada Boria
Capitaneja un dels restaurants històrics de Sant Carles de la Ràpita -la capital gastronòmica de les Terres de l'Ebre-, amb l'afegitó de ser un dels pocs establiments hotelers on la presència femenina és predominant: les tres filles estan vinculades d'una manera o altra al negoci. Amb tota aquesta trajectòria vital lligada als fogons no és estrany que presideixi el col·lectiu Cuina La Ràpita.
Sortim / A fons
De pares a fills
Han passat de ser bars populars a restaurants del morro fi, però mantenen l'esperit familiar dels fundadors
Sortim / Restaurants
Coordenades
L'esperit d'el Bulli a l'abast de tothom
Sortim / Espai dels lectors
Amb el vermut...
Pep Nogué, el nostre assesor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
Ratafia 'versus' vermut?
El licor dolç, ben combinat, pot ser un aperitiu