Aperitius de Nadal. Un àpat excepcional des del principi
Mercat / Al cistell
Llémena
La llengua de bou més cosmopolita
Mercat / Al cistell
Guaiaba
Sabors del tròpic
Mercat / Al cistell
Coco ratllat
Neu blanca d'aromes exòtiques
Mercat / Al cistell
Caviar
De la Vall d'Aran
Mercat / Al cistell
Salmó
El rosat més mariner
Mercat / Al cistell
Ibores
El lacti de Trujillo
Mercat / Al cistell
Bleda
La més assolellada
Mercat / Al cistell
Foie gras
El fetge de les aus palmípedes
Mercat/al cistell
Gall negre del Penedès
Una au de carn magra i blanca, que torna a casa per nadal en els plats més tradicionals
Mercat / Adreces gormandes
Idò DO Balear, una illa de productes balears a Barcelona
La botiga ofereix la possibilitat de gaudir del bo i millor de la seva gastronomia a la capital catalana
Mercat / Tant de gust
Betara formatges fets al Lluçanès
Mercat / Aula de tast
El repòquer nadalenc
Cinc vins i caves per acompanyar els àpats d'aquestes festes
Mercat / Glop a glop
L'únic escumós fumat és de Sant Sadurní
Rimarts elabora un cava que no té cap equivalent
Fogons / Bo i sa
Menú de desembre
Fogons / Aperitius de Nadal
Gamba
El crustaci més superb del mediterrani bé mereix un lloc a la taula de les grans ocasions!
Fogons / Aperitius de Nadal
Tonyina
La fal·lera japonesa que fa anys que ens contagia ens la va fer redescobrir crua.
Fogons / Aperitius de Nadal
Foie gras
La llarga història d'aquest producte pot fer-nos recular fins al neolític, però el preferim al plat.
Fogons / Aperitius de Nadal
Caviar
L'àpat més excepcional de l'any requereix el producte més excepcional del món.
Fogons / Gall dindi
Gall dindi
S'acosta Nadal i, tal com mana la tradició, és temps de matar el gall i de compartir-lo amb la tia Pepa, i amb la resta de la família. Us proposem assaborir quatre plats d'una au americana que sentim nostra.
Fogons / I per postres
El ballet dolç
Cruixents per fora, cremoses per dins. Tres propostes de merenga amb fruita per homenatjar la ballarina russa Anna Pàvlova.
Sortim / Genis del foc
Can Roca
Montserrat Fontané
Ha saltat a la primera línia gastronòmica com a mare dels germans Roca, però Montserrat Fontané fa anys i panys que treballa davant dels fogons. Els fills es van criar entre olles i cassoles, i els seus plats han estat una de les bases per assolir el primer lloc entre els millors restaurants del món. Visitem el cau dels Roca-Fontané per conèixer una mica els orígens de la nissaga.
Sortim / Genis del foc
Canelons de Can Roca
Montserrat Fontané ens en dóna la recepta
Sortim / A fons
Panettonne
Per Nadal, escudella, pollastre farcit, neules, torrons...i panettonne.
El dolç italià s'ha autoconvidat a les celebracions de casa nostra i no sembla que tingui pressa per marxar. Al contrari, l'hem adoptat amb satisfacció, i la feinada que suposa als pastissers mereix la fidelitat com a recompensa.
Sortim / Restaurants
L'estel de la Mercè
Cuina planera en terra ferma
Sortim / Espai dels lectors
L'hora del còctel
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits Fours
Entre poc i massa
Pros i contres de les estrelles Michelin