
Bacallà. Plats innovadors amb un peix de tot l'any
Mercat / Al cistell
Oliva arbequina
Petita i rodona, és la més popular
Mercat / Al cistell
Cigró
Quin llegum!
Mercat / Al cistell
Palaia
Ben cruixent
Mercat / Al cistell
Cardamom
Aromes que condimenten
Mercat / Al cistell
Brandi
'Vi cremat' holandès
Mercat / Al cistell
Llet de cabra
Més blanca i de sabor més potent
Mercat / Al cistell
Borraina o borratja
Cuina mediterrània tradicional
Mercat / Al cistell
Figa seca
Fruita assecada al sol
Mercat / Al cistell
Mantega
Greix per untar el pa
Mercat / Adreces gormandes
El millor cafè a la llum de les espelmes
Els productes de cera i les aromes de torrefacte i cacau conviuen a la Cereria Masjuan de Mataró
Mercat / Tant de gust
Pans de la Trinitat, d'autor i a la carta
Mercat / Taula de tast
Una selecció didàctica
Per descobrir algunes novetats de vins de l'entorn europeu
Mercat / Glop a glop
Al rescat del patrimoni vinícola de Ponent
Slow Food cataloga cinquanta varietats de raïm
Fogons / Bo i sa
Menú de gener
La xef del Maresme obre el menú d'aquest mes amb un plat que li va com l'anell al dit: el xató, una recepta de la qual és ambaixadora
Fogons
Bacallà, l'ambaixador de l'Atlàntic
Els balleners bascos van descobrir els grans bancs d'aquest veí de les aigües fredes i, com que és tan fàcil de conservar, el van convertir en el primer peix globalitzat. Porteu-lo als fogons, perquè avui encara hi té molt a dir!
Fogons
Fem un àpat macrobiòtic
Equilibri, justesa, sostenibilitat, energia i salut. La macrobiòtica, més que una dieta, és una filosofia de vida. Però trobar la manera més adequada d'alimentar-se no implica àpats avorrits ni poc saborosos. Descobriu-los!
Fogons / I per postres...
Hivern gèlid
Jordi Roca s'ha proposat deixar-nos ben glaçats d'admiració amb tres propostes fredes, però irresistiblement llamineres!
Sortim / Genis del foc
Manel Molera
Torres Petit
A la centenària Fonda Torres, el 1986 li va néixer un fill, el Torres Petit. Aquí, el xef Manel Molera ofereix una cuina catalana renovada que prioritza la qualitat i l'estacionalitat del producte autòcton. Una opció gastronòmica que manté les arrels, tractades amb talent d'autor. Els plats amb personalitat d'en Manel, els posa en escena i els marida el seu germà, en Xavier.
Sortim / A fons
Iogurts artesans
El secret més sa de les lleteries tradicionals de Catalunya
Sortim / Restaurants
Can Poal
La defensa de la cuina d'arrel casolana
Sortim / Espai dels lectors
Els fumats, conservació
Pep Nogué, el nostre assesor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petit fours
Oda a Nandu Jubany
Un nexe entre la modernitat i la tradició