
Bo i ràpid! Grans plats per cuinar en pocs minuts
Mercat / Al cistell
Nou
Llavors de closca dura
Mercat / Al cistell
Bolets secs
Per gaudir-ne tot l'any
Mercat / Al cistell
Corball
El cebiche del Mare Nostrum
Mercat / Al cistell
Flor de sal
Sabor marí
Mercat / Al cistell
Hummus
En cigronet!
Mercat / Al cistell
Escopinya
El festival de la closca
Mercat / Al cistell
Lotus
La flor aquàtica
Mercat / Al cistell
Guatlla
El sabor delicat de la carn
Mercat / Adreces gormandes
Llaunes que no es troben enlloc més
Entre Latas, una botiga que ofereix productes gurmet i conserves envasades a Barcelona.
Mercat / Tant de gust
Pasta fresca feta al Solsonès
Descobrim les creacions de Davide Federici a Ambrosetti
Mercat / Glop a Glop
Alçar-se entre bótes i vinyes del Priorat
El celler Clos Figueras estrena un 'Bed & Breakfast'
Fogons / bo i sa
Menú d'octubre
La tardor arriba al mar i a la muntanya, i la xef de Sant Pol de Mar trasllada al plat els pasiatges d'una natura que espera el fred.
Fogons
Bo i ràpid
Grans plats per cuinar en pocs minuts
El temps de la cuina com a espai per passar-hi hores i hores preparant el menjar, s'ha acabat. O gairebé. Tenim pressa. No tenim temps per dedicar a l'alimentació. Ara toca anar ràpid, però això no vol dir, necessàriament, que hàgim de menjar malament.
Fogons
Bolets amb cullera
Sopes i cremes per a la tardor
Sí, ens agraden a la brasa, guisats i, fins i tot, en amanides. Però quan arriba el primer fred de la tardor, un plat fondo i fumejant amb una sopa o una crema dels nostres fongs boscans és irrenunciable. Sergi de Meià ens proposa noves receptes per gaudir d'aquest plaer.
Fogons / I per postres
Bombons
Mossegades de xocolata per alleugerir les tardes de tardor. Deixeu-vos temptar pel pecat més dolç.
Sortim / Genis del Foc
Fermí Puig
Restaurant Fermí Puig
Descriu la seva transició de l'antic Drolma a l'establiment que comanda ara, amb el seu nom propi, com passar de bisbe a rector de parròquia. Fa un parell d'anys que treballa allunyat de l'univers d'estrelles i reclamant la cuina tradicional a preus assequibles, sense sorpreses, com a marca de casa seva. Tot un reflex dels canvis que ha viscut la nostra cuina els darrers anys.
Sortim / A fons
'Food trucks'
Ens enfilem a la cuina sobre rodes més gurmet
El concepte és clar: un bon menjar, al carrer, en un ambient informal i fet en vehicles originals. Pugem a les caravanes més gurmets!
Sortim / Restaurants
Mams
Territori, tradició i innovació
Sortim / Espai dels lectors
El peix 'low cost'
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
Opinió / Petits fours
El fracàs del 'vodkatònic'
Algú havia pronosticat que seria la nova moda!