Bolets. Amb receptes 100% berguedanes
Torna el 2x1
Regalem 30 vals de descompte per a 30 grans restaurants catalans
Mercat / Al cistell
Ametlla
És temps de panellets
Mercat / Al cistell
Caqui
Fruita a cullerades
Mercat / Al cistell
Massapà
Un farciment llaminer
Mercat / Al cistell
Bruixa
Un peix que no fa gens de por
Mercat / Al cistell
Rovelló
Un clàssic boletaire
Mercat / Al cistell
Petxina de pelegrí
El marisc del Camí de Santiago
Mercat / Al cistell
Ratafia
El licor més nostrat
Mercat / Al cistell
Col xinesa
Un toc exòtic saludable
Mercat / Al cistell
Cigronets de l'Alta Anoia
Un llegum recuperat pels pagesos del terirtori que, als fogons, és ideal per fer amanides i guisats
Mercat / Adreces gormandes
Un trencadís xocolater al centre de Barcelona
Brescó permet degustar més de 350 varietats de xocolata en un espai agradable i ple d'història
Mercat / Tant de gust
Làctics solidaris des de les Garrigues
Mercat / Taula de tast
Un 4 x 4 vinícola
Quatre grans negres de quatre DO i un cava ecològic
Mercat / Glop a glop
Ratafia i destil·lats amb pedigrí osonenc
La família Bosch fa més d'un segle que n'elabora
Fogons / Bo i sa
Menú de novembre
En aquest àpat de tardor la pularda hi posa la carn
Fogons
Bolets
Sala de Berga: el temple del bolet
El xef del restaurant Sala de Berga passa el relleu a la seva filla Isabel.
Fogons
Olis de les Garrigues
Els plats del país de l'arbequina
Bufen nous aires als oliverars d'aquest territori gràcies a una nova generació de pagesos intrèpids que aposten per productes d'autor i d'origen singular. Us proposem dur als fogons les delicadeses de l'olivera.
I per postres
Tardorencs...
'Brownie' és el color de la tardor
Jordi Roca aprofita per seduir-nos amb tres pastissos de xocolata
Sortim / Genis del foc
Un àpat al Gresca
Ens entaulem amb el xef Rafa Peña
Com promovia l'anunci, Rafa Peña és d'aquella generació de joves sobradament preparats, que han estat capaços de tirar endavant en un moment ple de dificultats.
Sortim / Espai dels lectors
L'alternativa als panellets
Pep Nogué ens revela els secrets per triomfar als fogons
Sortim / Restaurants
Restaurant l'Ó
La proposta prometedora de Jordi Llobet