
Bolets. Les delícies boscanes del Berguedà
Mercat / Al cistell
Pera de Lleida
La fruita de ponent
Mercat / Al cistell
Cigronet
El petit de l'Alta Anoia
Mercat / Al cistell
Pebre verd
L'amic del filet i l'entrecot
Mercat / Al cistell
Patata Bintje
L'alemanya de l'any
Mercat / Al cistell
Lluç
La cara bullida més popular
Mercat / Al cistell
Bearnesa
La salsa del rei francès Enric IV
Mercat / Al cistell
Nata
La 'chantilly' de les postres
Mercat / Al cistell
Cirera confitada
La conservació més dolça
Mercat / Al cistell
Conill
Cua curta, orelles llargues
Mercat / Adreces gormandes
El sabor de les Terres de l'Ebre al Vallès
L'agrobotiga La Clotxa, a Granollers, ven fruita, hortalisses i verdures de secà cultivades a bot.
Mercat / Tant de gust
Pa Ronyó
De terra endins
Mercat /Taula de tast
Tradició, art, disseny…
Cinc vins amb personalitat pròpia per degustar amb fruïció
Mercat / Glop a glop
Una història d'amor per la garnatxa
Ramon Roqueta es deixa seduir per la Terra Alta
Fogons / Bo i sa
Menú d'octubre
Atreviu-vos a combinar ingredients que mai no hauríeu casat: aquesta és la proposta que Carme Ruscalleda ens fa aquest mes.
Fogons
Bolets
Un cistell ple a vessar
Quatre àvies cuineres d'Olvan i Cal Rosal, al Berguedà, ens descobreixen els secrets del receptari boletaire de la comarca més micològica de Catalunya. Ningú com elles en sap tant, de cuinar les delícies del bosc.
Fogons / Bo i sa
Cuina amb cafè
Abans de la sobretaula
És una de les infusions més consumides del món, però, més enllà de prendre'l com a beguda, també és un ingredient per a plats de sabors intensos.
Fogons / I per postres...
Sota terra
Jordi Roca ha triat un elenc femení d'arrels i tubercles comestibles: remolatxa, patata i pastanaga.
Fogons
13è concurs de receptes
La tretzena edició del concurs de receptes Bonpreu-Esclat, que té el suport del CUINA, premia més de 300 plats, d'elaboració senzilla i saludable, presentats pels clients.
Sortim / Genis del foc
Quim Marqués
Suquet de l'Almirall
És un dels clàssics del barri de la Barceloneta, un restaurant de sabors i aromes mariners on els arrossos són els grans protagonistes, sense oblidar altres plats emblemàtics, que els clients fidels no volen que deixin de figurar a la carta. Quim Marqués manté l'esperit d'una cuina senzilla, abastida pels fruits del mar que compra a pocs metres del local, a la llotja de Barcelona.
Sortim / A fons
A Roses, suquets
Un plat de pescadors que aquesta vila empordanesa ha convertit en símbol i senyera de la seva gastronomia.
Sortim / Restaurants
Ca la Laia
La parella informal de Ca l'Ignasi
Sortim / Espai dels lectors
Castanyes i cuina
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
Opinió / Petits fours
Crisi a la cuina francesa?
Potser l'únic que li falta és una revolució...