
Bolets. Receptes amb fredolics
Vermut / Mercat d'octubre
Pera 'conference'
Grossa, aromàtica i un xic àcida
Vermut / Mercat d'octubre
Formatge Set
El sabor de l'ovella ripollesa
Vermut / Mercat d'octubre
Mangostan
Tròpic Dolç
Vermut / Mercat d'octubre
Rubiols de Ses Illes
Postres de farciment dolç o salat
Genis del foc
Jean Plouzennec
Le Cédrat
És el xef del restaurant del Casino del Voló, a la comarca del Rosselló. Al costat de les taules de joc, els comensals poden degustar la varietat de plats de cuina catalana que Plouzennec prepara amb la voluntat d'elaborar una oferta propera, sense artificis. Aposta per productes de la zona, seguint l'estacionalitat, per satisfer una clientela fidel. "Rien ne va plus?"
Proposta del mes
Brases, barbacoa
La descoberta culinària del foc
Primer la Humanitat va aprendre a cuinar tallant, molten i combinant aliments. Quan va descobrir que podia transformar el menjar sobre la llenya encesa, va crear la primera tècnica de cocció. Mil.lenis després seguim cuinant carns, peixos i verdures a la brasa.
De cru a cuit
Fredolics
Els petits tresors del bosc
És temps de bolets i, equipats amb un cistell, ens endinsem en les pinendes per omplir-lo d'una de les varietats més populars i amb més possibilitats culinàries. Aquests fruits boscans d'aroma fina apareixen amb el primer fred i protagonitzen un receptari tan ric com ampli.
Celler / El celler
Acústic Celler
Els vins "Unplugged" del Montsant
Ens desplacem al Montsant per descobrir les propostes de l'Acústic Celler. Un celler jove, però amb una llarga experiència al darrere, que ofereix vins actuals fets amb procediments clàssics. L'albert Jané fuig de globalitzacions i busca l'essència i la tipicitat del territori.
Celler / El sommelier a casa
Els Nous Mercats
El vi conquereix els consumidors russos i asiàtics
Celler / Taula de tast
Diversitat i qualitat
Una selecció de l'aparador de vins dolços de fora de Catalunya
A fons
Xacolí
Pels camins dels vins de Getaria
Viatgem fins al País Basc per descobrir els paisatges d'aquest vi genuí que ha renascut les últimes dècades. Els orígens medievals d'aquest blanc jove els trobem a la vila marinera de Getaria, centre de la DO creada tot just fa vint anys. Ens hi endinsem per fer-hi una ruta gastronòmica que ens reveli els millors maridatges amb "pintxos" i graellades de peix.
Tastaolletes / Menjar i salut
Temporada de castanyes
Les castanyes tenen una composició nutritiva molt particular i diferent de la resta de fruita seca: menys greix i més carbohidrats fan que el seu valor energètic, encara que alt, sigui gairebé quatre vegades inferior al de les ametlles, les nous i les avellanes
Tastaolletes / La cuina del congelat
Peixos nutritius
Tastaolletes / La nevera de...
Ramon Madaula, cuina hedonista
Es confessa un home feliç menjant i un incondicional de la cuina catalana. L'actor troba punts en comú entre la gastronomia i el teatre, ja que poden donar satisfaccions al comensal-espectador