Bunyols, les llaminadures del temps d'hivern
Mercat / Al cistell
Escarola
Resistent al fred
Mercat / Al cistell
Formatge fresc
Suau, proper i saborós
Mercat / Al cistell
Arròs llarg
Prim, resistent i solt
Mercat / Al cistell
Ànec
Un símbol de fidelitat
Mercat / Al cistell
Merenga
Carnaval al Garraf!
Mercat / Al cistell
Pinya
Amb permís del Papa de Roma
Mercat / Al cistell
Nyora
El pebrot del romesco
Mercat / Adreces gormandes
Xocolatíssim, un racó molt dolç a Gràcia
Una botiga barcelonina amb xocolata artesana catalana i de qualitat, per fer-vos la vida més fàcil
Mercat / Tant de gust
Gori de Muro
Galetes mallorquines
Mercat / Taula de tast
Glops que fan país
Maridatges amb caça, carn blanca, peix, marisc i carxofes!
Mercat / Glop a glop
Un racó per tastar els millors vins del sud
La vinoteca del rebost, de Valls, es mira el territori
Fogons / Bo i sa
Menú de febrer
Carme Ruscalleda s'inspira en els canelons per reinventar els calçots
Fogons
Bunyols
Les llaminadures del temps d'hivern
A les portes de Carnestoltes, l'alè de la vella quaresma ens anticipa set setmanes de dejuni i abstinència. Seria terrible si no fos perquè el receptari popular és savi: arriba el temps dels bunyols, l'alegria de la paella!
Fogons
Amb carn de porc
No seríem el que som sense aquest animal, que ha alimentat el nostre país durant segles, tanta popularitat ha fet que sovint se'l menystingui, però els millors xefs el defensen. Sí, la carn de porc també és bona, saludable i de qualitat!
Fogons / I per postres
Altres pans
Jordi Roca juga amb tres tipus de pans per a unes postres originals: pa de pessic sense farina, pa de pessic airejat i pa d'espècies.
Sortim / Genis del foc
Jordi Juncà
Ca l'Enric
Mantenint l'esperit de l'antiga fonda popular, oberta pel besavi, els tres germans s'han basat en les arrels garrotxines per oferir una cuina creativa i sofisticada, que es deixa bressolar pels boscos i el sotabosc d'un entorn privilegiat. I, en plena temporada de caça, és quan el restaurant assoleix la màxima esplendor com a referència de la gastronomia de la comarca.
Sortim / A fons
Vallès Oriental
L'aliança entre cuiners i pagesos comença a donar fruits en aquesta comarca que, més enllà del caràcter industrial, amaga un rebost de productes singulars que l'activisme gastronòmic reivindica.
Sortim / Restaurants
Bardeni
Talent al servei de la cuina popular
Sortim / Espais dels lectors
El farro garrotxí
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
El simposi com Zeus mana
La desvirtuació dels congressos gastronòmics