Carbasses. Amb mil i una possibilitats als fogons
Mercat / Al Cistell
Magrana
Un cor de llavors vermelles
Mercat / Al Cistell
Oliva trencada
A cops de martell!
Mercat / Al Cistell
Nou
Del Pla d'Urgell
Mercat / Al Cistell
Vi de Madeira
El portugués més aristòcratic
Mercat / Al Cistell
Moll
Roger, el peix de carn fina i magra
Mercat / Al Cistell
Gruyère
Rodes de formatge
Mercat / Al Cistell
Culata
Talls de vedella
Mercat / Al Cistell
Mostassa
El conservant dels romans
Mercat / Al Cistell
Patata del Bufet
Una varietat osonenca
Mercat / Adreces gormandes
Arròs, oli i flor de sal, un delta ple de sabor
MónNatural Delta de l'Ebre, a Amposta, ofereix una varietat de productes gastronòmics de la zona
Mercat / Tant de gust
Cap d'Urdet
Fruits del Solsonès
Mercat /Glop a glop
Cerveses Ponent
La cervesa artesana que arriba de Ponent
Dos emprenedors creen una microcerveseria a Seró
Fogons / Bo i sa
Menú d'octubre
Carme Ruscalleda deixa volar la imaginació
Fogons
Carbassa
Des dels entrants fins al cabell d'àngel de les postres
Una cucurbitàcia que és un tresor culinari que permet paladejar el millor de la tardor
Fogons
'Bistrot'
Ens els imaginem a Montmartre o a Saint-Germain-Després, però la cuina popular dels restaurants més genuins de París, ja s'ha escampat arreu del món. Si la voleu tastar a casa, us en donem quatre receptes ben típiques.
Fogons / I per postres
'Crumbles'
Rendiu-vos al plaer dolç!
Jordi Roca ens tempta amb tres pastissos plens de sabor, de textura grumollosa i amb bona fruita.
Sortim / Genis del foc
Josep Lladonosa
Cuiner i divulgador gastronòmic
Sortim / A fons
Vic, capital gastronòmica
La ciutat osonenca presumeix d'atractius culinaris
Sortim / Restaurant
La Marineta
Tapes d'autor per compartir a Mataró
Sortim / Espai dels lectors
Raïm amb formatge
Pep Nogué ens en recomana algunes combinacions