Carxofes. Receptes que van més enllà de la brasa
Mercat / Al cistell
Espàrrec blanc
El més tradicional, tendre i delicat
Mercat / Al cistell
Ceba fregida
Un complement de sabor dolcenc
Mercat / Al cistell
Vedella
La carn dels Pirineus
Mercat / Al cistell
Pa de motlle
El vestit anglès del biquini
Mercat / Al cistell
Escrita
Cartílags amb gust de mar
Mercat / Al cistell
Romaní
L'aroma mediterrània
Mercat / Al cistell
Escamarlà
Un clàssic dels mar i muntanya
Mercat / Al cistell
Pipa
Un entreteniment infantil
Mercat / Al cistell
Patxaran
El licor de Navarra
Mercat / Al cistell
Litxi
La fruita de la sort
Mercat / Adreces gormandes
Un món de sabors catalans i de qualitat
La botiga del complex de Sant Benet té productes d'alimentació artesans, ecològics i de proximitat.
Mercat / Tant de gust
Josep Mestre
Cereals de l'Anoia
Mercat / Taula de tast
Quatre vins francs
I un cava de flaires sorprenents i molt refrescants
Mercat / Glop a glop
Rutes vinícoles sense aixecar-se de taula
El Bar-à-Vins de Moritz vol desacomplexar el tast
Fogons / Bo i sa
Menú de març
Emmarqueu l'àpat d'aquest mes en el quadre d'honor d'aquesta secció: més que mai, els plats són bons. I saníssims!
Fogons
Carxofes
Menjar-se'n una és com girar els fulls d'un bon llibre: a mesura que avança, entusiasma, i quan arriba el final, apareix el cor tendre, brillant i molsut, oferint el millor dels desenllaços. Sens dubte, una hortalissa suggeridora!
Fogons
Pernil cuit
De gust suau i capritxós, mereix ser reconegut, per fi, com a producte gastronòmic. A més de ser saludable, dóna molt de joc, a la cuina, més enllà dels biquinis i els llibrets. El redescobrim?
Fogons / I per postres...
Quins ous!
Amb la Pasqua arriba la tradició d'amagar ous de xocolata perquè els trobin els nens. Jordi Roca juga amb les formes més dolces.
Sortim / Genis del foc
Pep Manubens
Cal Pep de les Olles
"Jo sempre he sigut de barra". Pep Manubens, un home de barri i de principis clars, estava predestinat a triomfar amb un restaurant on la barra, és clar, n'és la protagonista. Un espai estret, però de caliu obert, que triomfa arreu del món, com demostra la llarga cua de turistes -i autòctons- que, dia sí, dia també, esperen tanda a la plaça de les Olles. Ara sabrem per què.
Sortim / A fons
Caçadors de sabors
Exploren el món a la recerca d'ingredients desconeguts per dur-los a les nostres taules. Han recorregut molts quilòmetres, però diuen que encara queda camí per fer.
Sortim / Restaurants
Miquel Sòria
Cuina agraïda de temporada
Sortim / Espai dels lectors
Crema de Sant Josep
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
Opinió / Petits fours
Reivindicant el torracollons
Per què, avui, no hi ha agitadors intel·lectuals?