
Espàrrecs amb les receptes més sorprenents
Vermut
Cal Xim
Foc i cristall al Penedès
Vermut
El Magnífico
Els millors cafès del món
Vermut
Helena García Melero
Entre notícia i notícia, la periodista catalana encara té temps de gaudir de la cuina.
Mercat
La maduixa
Molt rica en vitamina C i amb propietats diürètiques
És temps de maduixes. També és un bon moment per comprar verdures com el card i la rúcola, formatge Idiazabal, verat, i filet i llom de porc.
Mercat
El verat
Un peix molt econòmic
Mercat
Idiazabal
Amb gust de fumat
Mercat
La rúcola
Molt aromàtica
Mercat
El card
Una verdura típica de la conca nord del Mediterrani
Mercat
El millor del porc
Per a coccions sense líquids
Genis del foc
Flip Planas, Oriol Lagé
El triomf de la intuïció
Hi ha clients que esperen amb ànsia el començament de cada mes per tastar el nou menú que el Flip Planas i l'Oriol Lagé serveixen al seu restaurant de Barcelona, l'Ot. En poc més de quatre anys, aquesta parella ha aconseguit seduir a crítics i, encara més, a la gent del carrer.
De cru a cuit
Espàrrecs
L'Hortalissa més versàtil
Blancs, verds o violetes, aquestes fibroses tiges que arriben amb la primavera donen categoria al plat en les seves múltiples possibilitats culinàries.
Proposta del mes
Artistes de les mones
Per Pasqua, la xocolata pren forma. Antoni Escribà, Joan Baixas, Enric Rovira, Carles Mampel i Toni Vinyes han fet per a nosaltres unes figures que ratllen la genialitat.
Món Sucre
Irresistiblement vermells
Postres amb móres, gerds, maduixes i aranyons
Vénen del bosc per donar un toc elegant a les postres. I encara més que això. Aquests fruits, petits i d'aspecte delicat, concentren uns sabors intensos. Aprofitem-los com es mereixen.
Celler
Matrimonis gastronòmics
Com maridar amb èxit vins i formatges
Els vins i els formatges s'acostumen a combinar per afinitat o per contrast de gustos. Però hi ha més possibilitats. Us convidem a tastar uns quants maridatges que segur que us sorprendran. I, en la secció de Gran Reserva, una selecció de moscatells.
Celler / Gran reserva
Moscatells
Una selecció d'aquest vi dolç, amb un toc internacional
Destinacions amb gust
La Noguera
Una cuina marcada pel paisatge
Les coques de recapte, els panadons i els caragols són alguns dels representats dels fogons noguerencs. Uns fogons -cada vegada més dinàmics- que combinen la cuina de secà amb els productes sorgits de les planes fluvials.
Menjar i salut
Un reforç primaveral
Productes rics en vitamines i minerals com els rovells d'ou, les pastanagues, els llegums, el marisc i els espinacs, entre d'altres, ens aporten els nutrients que el nostre cos requereix després del llarg i fred hivern.
L'art de viure
El joc dels plats
Com utilitzar les distintes peces que conformen la vaixella
La teoria diu que a cada menjar li correspon una peça concreta. A la pràctica, podem resoldre un àpat amb els plats plans, sopers i de postres.
Tendències