Especial vins i caves
Mercat / Al cistell
Codony
Fruita típica de tardor
Mercat / Al cistell
Oli de gira-sol
Fruit de la llavor de l'astre rei
Mercat / Al cistell
Confit d'ànec
El 'canard' en conserva
Mercat / Al cistell
Most
Raïm en estat pur
Mercat / Al cistell
Cargol
Ni carn ni peix, però amb tot el gust
Mercat / Al cistell
Llorer
La corona dels herois
Mercat / Al cistell
Cloïssa
El festival de la closca marinera
Mercat / Al cistell
Mabre
Del fons sorrenc
Mercat / Al cistell
Tamarinde
Un fruit asiàtic, fort i àcid
Mercat / Al cistell
Capsetes
Llaminadura de les Terres de l'Ebre
Mercat / Adreces gormandes
Oli, mel i torrons artesans i catalans
El rebost Els Vilars, d'Os de Balaguer, promociona els productes propis i de la zona del Montsec
Mercat / Tant de gust
Fruits saborosos, del tros al pot
Mercat / Taula de tast
El sabor d'un país
Tres blancs, un rosat i un negre de diferents DO catalanes
Mercat / Glop a glop
Un celler ancestral amb vistes al futur
Oller del Mas elabora vins de 'château' al Bages
Fogons / Bo i sa
Menú de setembre
Venim del nord, venim del sud, sembla que canti la proposta que aquest mes fa la xef entre Andalusia i Catalunya
Fogons
Broquetes
Menges en un punxó
El pare de la criatura és l'ast, la broca de fusta amb que els prehistòrics enfilaven l'animal mort per coure'l a les flames. El pas del temps i les diferents cultures culinàries han farcit un receptari inacabable de pintxos.
Fogons / I per postres...
Vins i tardor
Les propostes de Jordi Roca ens recorden que és temporada de verema i que ja som a punt d'endinsar-nos en una nova estació.
Especial vins i caves
50 respostes sobre el vi i el cava
T'expliquem tot el que et cal saber per gaudir encara més dels brindis
Posem els vins i els caves de Catalunya a l'abast de tothom, amb propostes, novetats i respostes a les preguntes que sempre t'havies fet.
Especial vins i caves
Quin vi hi poso?
Existeix el maridatge perfecte? Potser no, però us donem les claus imprescindibles per trobar la beguda ideal per acompanyar els vostres plats. Quatre joves xefs de Barcelona ens ajuden a experimentar-ho amb plats seus.
Especial vins i caves
50 respostes sobre vins i caves
Sabeu la diferència entre un vi de finca i un vi de la terra? O entre un cava extra brut i un brut nature?
Totes les respostes sobre la compra, el consum i la conservació dels vins i caves de Catalunya. Aquest qüestionari us ajudarà a ampliar la cultura vinícola de manera distesa. La sommelier Meritxell Falgueras ens ha assessorat per aconseguir-ho!
Especial vins i caves
Toni Bru
El celler de l'Àspic
Situat a la capital del Priorat, no és estrany que el vi sigui un dels protagonistes més destacats d'aquest restaurant de cuina catalana i de producte, que aquest xef de Cabacés capitaneja amb passió sota els auspicis de la filosofia culinària de Slow Food. Ens proposa, així, una carta que canvia cada temporada, basada en l'amor per la terra i els productes que li són propis.
Sortim / Restaurants
Tríbia
Cuina i vi al complex de Can Bonastre
Sortim / Espai dels lectors
Conserves de bolets
Opinió / Petits Fours
Barcelona és bona
El mercat de la capital atreu xefs d'avantguarda