Gerds. La primavera esclata al plat!
Mercat / Al cistell
Cranc de mar
El crustaci dels brous
Mercat / Al cistell
Gelatina
Tremolor de colors
Mercat / Al cistell
Canyella
L'espècia més saborosa
Mercat / Al cistell
Llobarro
El llop de mar més voraç
Mercat / Al cistell
Fetge de xai
Un menut de ferro
Mercat / Al cistell
Espàrrec verd
Brots d'hortalissa acolorida
Mercat / Al cistell
'Piccalilli'
El condiment vegetal anglosaxó
Mercat / Al cistell
Pastís
Licor anisat mediterrani
Mercat / Al cistell
Llevat de forner
L'ésser viu de la fermentació
Mercat / Al cistell
Kiwi
La grosella de la Xina
Mercat / Adreces gormandes
Tastem les baiones selectes al cor d'Olot
Aquesta mena de pernilet comparteix protagonisme amb bulls i botifarres a l'aparador de Can Japot
Mercat / Tant de gust
Sucs i conserves ecològics i de Ponent
Mercat / Taula de tast
Apostes amb futur
Tres negres aromàtics, un blanc exòtic i un escumós peculiar
Mercat / Glop a glop
Tota la DO Conca de Barberà en una botiga
Els cellers de la comarca s'apleguen a Poblet
Fogons / Bo i sa
Menú de maig
Esclat de primavera: calamarsons, bolets de Sant Jordi i flors en un àpat que també reivindica les croquetes
Fogons
Carns exòtiques
Ens posem el salacot d'explorador per endinsar-nos en una aventura atractiva i saborosa. Deixem a casa els prejudicis i tastem les altres carns. Productes llunyans, poc coneguts, però que ens atreuen. És la crida de la selva!
Fogons
Gerds
La fragància dels gerds, delicats i fràgils, ens ha captivat. Assaborim la versatilitat d'aquesta fruita vermella, de sabor agredolç, que s'ha sabut fer un lloc destacat a l'alta cuina.
Fogons / I per postres...
Fruita taronja
Nespres, prèssecs, albercocs. Tres tons taronges. Tres fruites. Tres finals d'àpat originals i refrescants per a la primavera.
Sortim / Genis del foc
Iolanda Bustos
La Calèndula
"La noia de Girona que cuina amb flors". Una definició que la mateixa xef ens facilita per obrir l'entrevista i que en realitat és sols un apunt per parlar d'una proposta gastronòmica àmplia amb flors, plantes i herbes silvestres basada en els coneixements populars i també en la ciència. El maig, quan la capital del Gironès celebra el Temps de Flors, és un bon mes per conèixer-la.
Sortim / A fons
Blogaires de cuina
Tot just fa un any que estrenàvem el web Cuina.cat. Això ens permetia incorporar un dels fenòmens més consolidats de la xarxa: el dels blogs gastronòmics. Aquests quaderns electrònics han revolucionat la manera de divulgar el coneixement culinari.
Sortim / Restaurants
Mil921
Senzillesa ben elaborada
Sortim / Espai dels lectors
Bolets de primavera
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
L'Hotel Empordà en fa 50
Va ser el primer gran temple de la cuina catalana