
Llobarro: tots els secrets d'un peix saborós
Vermut
Espai sucre
Un cim dolç a Barcelona
Vermut
El jardí de l'Edèn
En aquest garden d'Alella s'hi poden adquirir les herbes aromàtiques de qualitat per a la cuina
Mercat
Tirabecs
Beines dolces i cruixents
El primer tast de primavera us l'oferirà una aromàtica crema de tirabecs o un bon suquet de rajada. També és un bon mes per guisar unes patates de la varietat Red Pontiac. Finalitzeu l'àpat amb un bescuit de gingebre i embolcalleu amb pasta fil·lo les vostres millors receptes.
Mercat
La patata Red Pontiac
Perfecta per guisar
Mercat
Rajada
El diamant del mar
Mercat
Gingebre
Nusos nets i frescs
Mercat
Pasta fil·lo
Fina com el paper de fumar
Genis del foc
Xavier Sagristà
Fogons lliures
Al capdavant del restaurant Mas Pau d'Avinyonet de Puigventós, el xef Xavier Sagristà presenta una aproximació al receptari empordanès des d'una perspectiva imaginativa i personal. Enrera queda una inoblidable i enriquidora etapa a El Bulli.
De cru a cuit
Llobarro
Trofeu al plat
Voraç llop de les onades, aquesta és una de le preses més apreciades pels pescadors: capturar-ne un bon exemplar és tot un repte, i es cotitza alt a les llotges. A la cuina, en canvi, es mostra dòcil i agraït. Caldrà aprofitar-ho: us proposem descobrir els secrets i les possibilitats culinàries d'aquest peix.
De temporada
Bolets de primavera
Tres delicioses receptes amb les primeres espècies de l'any
Les múrgoles, els moixernons i els bolets d'esquirol enceten, any rere any, el calendari micològic. Us donem les claus per distingir-los i per fer-ne les preparacions culinàries més adients.
Proposta del mes
Un país de coques
Saboroses combinacions per a un àpat informal
Aquestes fines masses de pa que accepten quasi tots els ingredients han estat lligades a la cuina popular del nostre país des de l'antiguitat. N'hi ha tantes versions com forners. Us proposem un àpat complet amb receptes per a tots els gustos.
Celler
Vins i xocolates
Maridatges llaminers
S'acosta el temps de servir la mona i cal escollir el vi més encertat per beure amb aquest dolç, sempre acompanyat d'una figura de xocolata. Així doncs, us suggerim alguns maridatges que podem fer amb vins i xocolates de tota mena. A més, en la secció Gran Reserva us hem preparat una selecció de ginebres per als vostres còctels.
Gran Reserva
Ginebres
Una tria d'aquests versàtils destil·lats, base de nombrosos combinats
Bols Z.O. Genever. Tanqueray. Gordon's. Xoriguer. Giró. Raffles
Gran Reserva
Firavi aposta per la innovació
Vilafranca del Penedès prepara la 14ena edició del certamen
Món Sucre
Els bunyols es mengen sols
Els secrets de les dolces temptacions de quaresma
Com diu la dita, aquestes flonges delícies provoquen veritable fruïció. En aquest reportatge, a més dels populars bunyols de vent, us oferim la fórmula dels típics brunyols de l'Empordà i dels bunyols farcits de poma.
Destinacions amb gust
Sant Sebastià
L'avantguarda amb tradició
Donostia reuneix gairebé tots els grans noms de la nova cuina basca, però també manté ben arrelades les fórmules més tradicionals i els costums culinaris populars. De cara a les vacances de Setmana Santa us proposem fer una escapada a aquesta capital gastronòmica.
Menjar i salut
Les propietats dels iogurts bio
Encara que la publicitat sovint exagera, aquests derivats lactis de baixa acidesa tenen certament un efecte beneficiós sobre la flora intestinal.
La nevera de
Àngels Barceló
Entre dos mons
La presentadora de l'Informativo de Telecinco, Àngels Barceló, elogia tant les virtuts de la cuina madrilenya del chuletón com les de la cuina d'avantguarda catalana.
Fogons sense fronteres
Aragó
Amb denominació d'origen
A Terol, dels productes senzills se'n fan plats suculents, i de les carns rostides, convits de festa. De tot plegat es pot gaudir al restaurant Rincón de Aragón, a Barcelona.
L'art de viure
Temps de pasqua
Us proposem guarnir les mones amb ous decorats per vosaltres; una activitat molt senzilla en la qual també poden participar els menuts.
Tendències
Carretons i bosses
Les persones que compren sovint al mercat saben que dependre sempre de les bosses de plàstic és molt incòmode. Per això des de fa molts anys s'utilitzen els cistells i els carretons amb rodes. A continuació us en mostrem alguns dels últims models, que no només fan més còmoda la compra, sinó que a més fan de bon mirar.