Menú de festa! Un àpat amb delícies escandinaves
Mercat / Al cistell
Tortell de Sant Antoni
La rèplica hivernal de la coca de Sant Joan
Mercat / Al cistell
Taronja navel
Una varietat brasilera amb melic
Mercat / Al cistell
Te negre
De llarga conservació
Mercat / Al cistell
Tòfona
La reina més preuada dels bolets
Mercat / Al cistell
Gallina
Fa bon caldo...
Mercat / Al cistell
Figa seca
Pura energia
Mercat / Al cistell
Pasta brisa
Una base de farina i mantega
Mercat / Al cistell
Oliva morta
Quan l'arruga és bona
Mercat / Adreces gormandes
Productes de la terra, saludables i saborosos
Terra Bio, una botiga d'alimentació ecològica, a Sabadell, per descobrir que més sa vol dir més bo
Mercat / Tant de gust
La Catxaruda
Embotits vallesans
Mercat / Taula de tast
Amb l'aroma de la terra
Cinc propostes per començar el nou any amb els millors auguris
Mercat / Glop a glop
El vi de tina reviu a les valls de Montcau
Abadal recupera l'antiga manera de vinificar
Fogons / Bo i sa
Menú de gener
Mesos de fred: quatre plats proteics, però ben equilibrats
Fogons
Festa nòrdica
Més enllà del disseny i dels mobles de muntatge senzill, sempre relacionem els països escandinaus amb el salmó i la carn de ren, però la gastronomia nòrdica és molt més, amb varietat de tècniques i productes. Assaborim el fred!
Fogons
Estofats del món
Una tècnica senzilla i estesa arreu, que permet elaborar uns plats deliciosos, reconfortants i que tant ens agraden, quan arriba el fred. Viatgem pel planeta per tastar-ne alguns dels més saborosos.
Fogons / I per postres
En terrina
Jordi Roca concentra, aquest mes, la seva creativitat en el recipient i ens regala tres propostes saboroses servides dins d'un pot.
Sortim / Genis del foc
Víctor Trochi
Les Magnòlies
Hamburgueses amb secrets, croquetes virtuals i altres sorpreses formen part del joc que proposa aquest cuiner argentí als comensals del seu restaurant d'Arbúcies. En un món ple d'anglicismes com slow food, ara hem d'aprendre el significat d'un nou concepte, el play food, i per això hem parlat una bona estona amb Víctor Trochi. Perquè la cuina també és un joc.
Fet a casa, de debò
Perquè quedi més modern, en fan dir DIY, les sigles angleses de 'do it yourself': és a dir, fem-nos-ho nosaltres mateixos. Ara que la moda fa tornar l'afició a la mitja o al ganxet, a la cuina també hi ha qui ha decidit fer-se el pa, la pasta o la cervesa. Ens expliquen com s'ho fan!
Sortim / Restaurants
Sambucus
Autèntica cuina de mercat
Sortim / Espais dels lectors
Verdures a l'hivern
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
En defensa de l'escudella
I durà pilota o no serà