Menú de festes! La proposta més gormanda per estrenar el 2015
Mercat / Al cistell
Salers
Cilindres de formatge
Mercat / Al cistell
Pansa de Màlaga
Gotims de moscatell d'Alexandria
Mercat / Al cistell
'Aramé'
L'alga del Pacífic
Mercat / Al cistell
'Faba' asturiana
La mongeta del segle XVI
Mercat / Al cistell
Cansalada
L'alegria de la verdura bullida
Mercat / Al cistell
Cardamom
Per al curri
Mercat / Al cistell
Vodka
Per fer passar el fred
Mercat / Adreces gormandes
Un forn carregat d'història a Vilafranca
Des de 1785, el Forn de Sant Joan alimenta les temptacions dels habitants del Penedès
Mercat / Tant de gust
Melmelades
De l'Alt Berguedà
Mercat / Glop a Glop
Sidra, vinagre i suc amb poma de l'Aran
Una sidreria de Les recupera els pomers de la Vall
Mercat / Taula de tast
Un brindis pel 2015
Dos negres del Montsant, dos caves i un vi ecològic de l'Empordà
Fogons / bo i sa
Menú de gener
El rebost mira terra endins per trobar ingredients consistents, dels que vénen de gust per passar els dies del cor de l'hivern
Fogons
Menú de festes!
La proposta més gormanda per estrenar el 2015
Vestim la taula amb les millors tovalles, els coberts de festa i les copes més delicades. Arriben dies d'àpats màgics, plens de glamur i que demanen plats especials amb el bo i millor dels productes més gormands.
Fogons
Picades
Tots els experts asseguren que cap altra cuina del món té aquesta fórmula dins del seu patrimoni. És l'essència més atàvica del receptari català. Tot i això, sovint, passa desapercebuda. Però, si no hi fos, la trobaríem a faltar!
Fogons / I per postres
'Cookies'
De xocolata, d'espècies i de vainilla. Les galetes de Jordi Farrés es poden menjar a tota hora!
Sortim / Genis del Foc
Albert Ortiz
Axol
Després d'un periple que l'ha dut a formar-se en algunes de les millors cuines del món, mostra un estil de cuina propi en aquest restaurant de Cabrils, que dirigeix amb la seva germana, Xènia, sommelier i responsable de sala. Al Fòrum Gastronòmic, que va tenir lloc a Barcelona a l'octubre, va ser escollit Cuiner de l'Any, un reconeixement que el va agafar per sorpresa.
Sortim / A fons
Orelletes
Els dolços genuïns de la terra ferma
Són una filigrana ensucrada amb una forta presència a les comarques de ponent. Una herència del món àrab que ha arribat fins als nostres dies gràcies a la constància d'una tradició que passa de mares a filles. Un cop a l'any, tota la família es tanca per fer orelletes per donar i per vendre.
Sortim / Restaurants
El Racó d'en Cesc
Maridatges cervesers que mai no ens havíem imaginat
Sortim / Espai dels lectors
Introducció al sushi
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
Fuga a la DO Cava
En tornarem a dir 'xampany'