Més enllà de la paella! Arrossos
Per obrir boca / Gastropistes
Parada i fonda
Sorpreses gastronòmiques per descobrir amb el cotxe mentre viatgeu pel país
El tòpic diu que on hi ha camioners, segur que s'hi menja bé. I no deu ser pas gaire desencertat, ja que alguns locals de carretera s'han convertit en gastronòmics de primer nivell. Us en recomanem deu d'estils i preus ben diversos.
Per obrir boca / Taula reservada
Això sí que és la dieta mediterrània autèntica
Al Villa Teresita, al costat d'Empúries, Rafa Peña fa apologia de la proximitat
Per obrir boca / Postal gastronòmica
Un zoològic gastronòmic
Les darreres tendències gastronòmiques per gaudir a la capital d'Austràlia
Ja sabem que als antípodes no estan de cap per avall, però la seva cuina és totalment diferent de la nostra. Ens ho explica Paula Llull, que fa quatre anys que viu a Sydney.
Per obrir boca / Entrevista
Restaurant To
David Garcia
Guanyar la segona edició de 'Top Chef' li va donar forma mediàtica, però ja feia anys que sabia el pa que s'hi donava, en aquest ofici. Ha ampliat el bar que la seva família té al Palà de Torroella (Bages) amb un restaurant gastronòmic i un càtering de nivell.
Per obrir boca
Benvinguts a Pagès
El cap de setmana del 18 al 19 de juny, centenars d'explotacions agroalimentàries ens obriran les portes per descobrir-nos l'origen del que mengem i perquè coneguem de prop les persones que hi treballen.
Per obrir boca
2x1
És l'hora de descobrir 11 grans restaurants
Us convidem a tastar la cuina d'11 restaurants del país a meitat de preu, amb l'oferta 2x1 del CUINA!
Per obrir boca / Gourmet vs Foodie
Click / Naym
A la cuina
Menú de juny
Maduixot, comí, verat, rave
Amb l'arribada de l'estiu, els colors i les aromes esclaten a la cuina amb uns ingredients llampants i saborosos. Les hortalisses, la fruita i el peix del tombar de l'estiu han inspirat aquest menú que podeu preparar amb ingredients que teniu ben a l'abast.
A la cuina / El xef a casa
Un fricandó que no ho és...
Cesca Bes proposa un fricandó de rap que manlleva el nom del plat però que és una opció saborosa per cuinar en cassola, amb el peix molt daurat i el sofregit ben concentrat!
A la cuina
Arrossos
És el cereal més consumit del món i, per això, no és gens estrany que sigui el protagonista d'un receptari infinit. Emprenem un viatge que ens portarà al Japó, Mèxic, Itàlia, Castella... i fins aquí mateix, a Calafell. I més enllà de la paella, el cuinarem de mil maneres.
A la cuina / Masterclass
Escumes
Van ser, ara fa vint anys, una de les grans aportacions bullinianes a la cuina moderna. Una manera subtil de substituir les salses de tota la vida per un element més lleuger; però igual de saborós.
A la cuina
Zoodles
Espaguetis vegetals
Si el nutricionista us ha expulsat els hidrats de carboni de la dieta, esteu d'enhorabona. I si sou vegans, també.
A la cuina
Amb pollastre!
Idees originals per aprofitar el que tens a la nevera
Croquetes i canelons. Sí, aquestes són les dues opcions més clàssiques per reaprofitar el pollastre rostit que ha sobrat de l'àpat del diumenge.
A la cuina / Plaers Saludables
Fonoll
Descobrim que el bulb d'aquesta herba aromàtica té moltes més propietats de les que imaginàvem. I, a més, resulta que als fogons el podem afegir en múltiples receptes.
A la cuina / Dolç i sa
Fruits vermells
Saludables, silvestres i plens de color! Quan comença el bon temps es converteixen en el secret més ben guardat del bosc.
Al celler / Tria de tres
Els escumosos de moda tenen orígens antics
Tastem tres vins elaborats amb el mètode ancestral, anterior al xampany i el cava
Al celler
Vermuts d'or
Els Premis Vinari, atorgats el mes de maig, han reconegut per segon any els millors vermuts que es fan a Catalunya.
Al celler / Remena nena
Daiquiri
Un símbol nacional cubà amb ascendent lloretenc
Al rebost / Calendari
Juny
Si a l'estiu no podeu visitar el tròpic, el tròpic pot visitar el vostre rebost amb aquestes fruites
Al rebost / Tria bé!
Oliva Kalamata vs. Oliva grossal
Al rebost / El decàleg
Corball
Cru i marinat
El corball ha reviscolat amb la popularització de la cuina marinera sud-americana.
Al rebost
A granel
No havia desaparegut mai del tot, però l'hàbit de comprar menjar a granel torna amb més adeptes que mai. Gent de totes les edats se suma a aquesta filosofia de compra, que agafa com a model la dels nostres avis.
Al rebost / Tant de gust
Ecològic i social
La Fundació Astres conrea arròs al delta de l'Ebre i l'envasa amb l'ajuda de persones discapacitades i en risc d'exclusió
Al rebost
La coca de Sant Joan es llepa!
Al CUINA ja ho tenim tot a punt per a la revetlla: els petards, el cava, el cotilló i... el gelat. No, no ens hem deixat la coca tradicional, perquè aquest any les postres seran diferents.
Al rebost / És fàcil!
Per tallar formatge com abans
Deixeu-vos de ganivets i estris estranys. Amb una corda d'acer i una mica de fusta, sereu els reis de la taula