
Mèxic. Viatge gastronòmic al receptari asteca
Vermut / Mercat d'agost
Brots de Remolatxa
Un toc de color amb gust per a les amanides
Vermut / Mercat d'agost
Comí
Espècia molt perfumada
Vermut / Mercat d'agost
Vanos de Montblanc
Dolços típics de la Conca
Vermut / Mercat d'agost
Filets de Conill
Talls de carn petits i molt delicats
Genis del foc
Germans Torres
Dos Cielos
Només eren dos adolescents que ja tenien clar, influenciat per l'àvia Catalina, que volien ser cuiners. I ara, després d'anys d'instrucció pels fogons d'alguns dels més grans temples gastronòmics internacionals, els bessons Sergi i Xavier s'han instal.lat en el sostre de Barcelona per culminar les sevwes carreres professionals amb un projecte que no deixa de rebre elogis.
Proposta del mes
Mèxic
La rica herència gastronòmica de l'imperi asteca
Més enllà dels estereotips que els restaurants tex-mex han popularitzat a casa nostra, l'autèntica gastronomia de Mèxic amaga una cuina de cuines sorprenent, fruit de la fusió reeixida de les cultures indígenes i europees. Us donem les pautes per conquerir-la.
De cru a cuit
Cloïsses
El mar de bat a bat
Se'n presenten amb les cloves ben tancades, perquè quan arribi el moment d'obrir-se, aquests petits cofres deixin anar de cop tot el sabor de mar que atresoren a l'interior. Ens endinsem en les aigües tranquil.les per saber una mica més d'un mol.lusc de temporada que es deixa degustar en receptes clàssiques i modernes.
Celler / El celler
Celler Serrat de Montsoriu
Els vins de la muntanya d'ametistes
Gaudim de l'entorn valuós del Montseny per conèixer el Celler Serrat de Montsoriu.
Celler / Taula de tast
Aptes per a la calor
Dues opcions rosades i dues negres per a la temporada estival
Celler / El sommelier a casa
Els reis dels escumosos
Dos senyors i una gran dama comparteixen el tros
A fons
Hostals Rurals
Les noves fondes de muntanya
El gaudi de la natura, un descans relaxat i uns paisatges sorprenents. L'oferta, cada cop més àmplia, de turisme rural s'ha vist complementada en els últims temps amb una aposta pels productes autòctons i l'alta cuina. Visitem tres d'aquests establiments que han volgut reblar el clau amb la gastronomia: Lo Paller del Coc (Pallars Sobirà), Cal Fuster (Berguedà) i Mas Mariassa (Baix Camp).
Tastaolletes / Menjar i salut
Aliments llunyans
Sabors exòtics, aromes suggeridores i textures curioses amb què sorprende el paladar
Tastaolletes / La cuina del congelat
Cuina sana i ràpida
Tastaolletes / Premis gastronòmics
10è Concurs de receptes Bonpreu, Esclat, Cuina
La desena edició del Concurs de Receptes Bonpreu-Esclat, que compta amb el suport de Descobrir CUINA, enguany va premiar receptes que combinaven orígens tradicionals amb aportacions creatives dels seus autors i que, a més a més, apostaven per l'equilibri nutritiu i els productes catalans amb segells de qualitat.
Tastaolletes / La vevera de...
Màbel Martí
Reina del mercat
La periodista ha estat sempre envoltada de gastronomia, sobretot de productes de la terra. De la carnisseria familiar a la Vall d'Albaida, ha passat a fer un programa de TV3 als mercats de Barcelona.