Nadal
Mercat / Al cistell
Trufa de xocolata
Un obsequi nadalenc
Especial vins & caves
Us proposem algunes idees per aconseguir els millors maridatges amb els plats de les celebracions de Nadal. És temps de brindar i us proposem que ompliu les vostres copes amb el bo i millor dels cellers de Catalunya!
Mercat / Al cistell
Col vermella
Sabor suau, textura cruixent
Mercat / Al cistell
Neules
Les palletes del cava
Mercat / Al cistell
Whisky
Del gaèlic, 'Aigua de vida'
Mercat / Al cistell
Vieira
El gran marisc de Galícia
Mercat / Al cistell
Pollastre pota blava
La raça del Prat de Llobregat
Mercat / Al cistell
Mascarpone
El cremós del tiramisú
Mercat / Al cistell
Mandarina satsuma
Matinera i sense llavors
Mercat / Al cistell
Rap
Un peix preuat de nom musical
Mercat / Al cistell
Pasta de caneló
El canó de Sant Esteve
Mercat / Adreces gormandes
El dolç i el salat es donen la mà a Tugues
La botiga lleidatana aposta per la qualitat del producte, però fuig de l'elitisme gastronòmic
Mercat / Tant de gust
Fireta d'alumini
Un clàssic ben viu
Mercat / Taula de tast
Quatre grans espases
I tot un referent en la gamma dels 'champagnes' francesos
Mercat / Glop a glop
Un lloc per tastar més de mil gintònics
L'oferta del Xix Bar i el Gin Corner és insuperable!
Fogons / Bo i sa
Menú de desembre
Per què ara, que són festes, no ens regalem un àpat amb alguns dels productes més luxosos del rebost?
Fogons
Postres de Nadal
Sí, d'acord. En dates entranyables i assenyalades, la cuina no ha de ser una foto fixa. Ni la pastisseria. Desterrem, doncs, l'ultraconservadorisme alimentari de les diades.
Fogons
Garrí
La tradició l'ha fet famós en terres de Castella, si bé també el trobem ben bo a la Plana de Vic. Us expliquem com reeixir a casa en la preparació d'aquesta carn: només us cal saber triar-la i ser pacients per coure-la.
Fogons / I per postres...
La Catalana
Jordi Roca s'ha proposat revolucionar 'la crème de la crème' de les nostres postres. I ho ha aconseguit, amb cremat final inclòs!
Sortim / Genis del foc
Pere Massana
Restaurant Massana
Ha crescut entre fogons i s'estima la seva feina, que basa en la qualitat de la matèria primera, l'esforç del dia a dia i la tradició amb alguns tocs d'innovació i creativitat. L'atreviment culinari, li va suposar el reconeixement Michelin. I ara, en aquests moments difícils, l'atreviment empresarial li ha fet travessar l'Onyar i obrir un nou restaurant, el Nu, al Barri Vell de Girona.
Sortim / A fons
Compromís gurmet
Hi ha productes que no són bons només pel gust. Amaguen històries que els fan millors!
Sortim / Restaurants
Cal Travé
Tot fet a casa
Sortim / Espai dels lectors
Fetge gras d'ànec i oca
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
Opinió / Petits fours
El menjar dels hospitals
La mala fama de l'alimentació sanitària