Ostres! Estrenem l'any amb sabors de mar
Mercat / Al cistell
Aranja
El fruit de polpa rosada i un punt àcid
Mercat / Al cistell
Préssec sec
Una llaminadura saludable
Mercat / Al cistell
Pebre blanc
Per a plats de peix i aus
Mercat / Al cistell
Marcona
L'ametlla dels torrons
Mercat / Al cistell
Mantega dels Pirineus
Mercat / Al cistell
Bonítol sec
Preparat de peix
Mercat / Al cistell
Filet de bou
El tall del diplomàtic Chateaubriand
Mercat / Al cistell
Farina d'arròs
La sense gluten més oriental
Mercat / Al cistell
Anís
L'aromatitzant del cigaló
Mercat / Al cistell
Bròquil
Encara no s'ha acabat!
Mercat / Adreces gormandes
Poltre del Ripollès, carn bona i saludable
L'agrobotiga de la carn de Llanars també ofereix xai i vedella, uns productes naturals i de qualitat.
Mercat / Tant de gust
La Moianesa, pasta catalana
Mercat / Taula de tast
Un regal de Reis
Quatre vins catalans i un cava per celebrar-ho amb alegria
Mercat / Glop a glop
L'esperit més jove de la DO més històrica
Mas Vicenç aporta vins innovadors a Tarragona
Fogons / Bo i sa
Menú de gener
Arriba el temps de culleres i cassoles, de plats cuinats a foc lent i amb paciència. La cuina més suculenta de l'any, al plat!
Fogons
Ostres!
Són, segurament, un dels fetitxes gastronòmics més estesos del món. Aquest mol·lusc es consumeix des de ben antic, i sempre s'han associat al plaer i al luxe. Us les portem a taula per a l'àpat de festa de l'any nou.
Fogons
Taronges
Les dolces, les que ara consumim, fa més de 600 anys que són presents a les nostres taules. Mil·lenari i viatger, aquest cítric ha anat canviant al llarg del temps, tant a l'arbre com al plat. Us ho expliquem.
Fogons / I per postres...
Un dolç 2013
Jordi Roca aposta pels sabors exòtics per començar el 2013, però sense oblidar-se de fer un petit homenatge als reis més màgics.
Sortim / Genis del foc
Lluerna
Víctor Quintillà i Mar Gómez
Ja fa set anys que aquesta parella van sortir al CUINA: la seva proposta gastronòmica de proximitat i renovadora, instal·lada a Santa Coloma de Gramenet, ens va interessar quan tot just havien obert. Fa poc vam tornar a visitar-los, conscients que el seu discurs culinari, avui tan estès, va ser precursor. I, entre fer-los l'entrevista i publicar-la, han rebut la primera estrella Michelin.
Sortim / A fons
Biodinàmics
Aliments amb ànima
Sortim / Restaurants
La cuina del Saó
Al caliu de l'Urgellet
Sortim / Espai dels lectors
Carxofes de l'hort
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
Opinió / Petits fours
Gelats, iogurts i xurros
Al nostre país, copiar idees és habitual