
Pa de Pessic. Noves propostes amb la recepta de sempre
Vermut / Mercat d'abril
Tomàquet sec
Fragància natural concentrada
Vermut / Mercat d'abril
Ruca
Un punt d'amargor verda i salvatge
Vermut / Mercat d'abril
Blanqueta
Carn saborosa i lleugera
Vermut / Mercat d'abril
Bacallà
El peix més salat i versàtil
Genis del foc
Joan Baixas
Pastisseria Baixas
Enguany celebrem el cinquantenari de la fundació del seu establiment, que molts ja reconeixen com el precursor de la pastisseria creativa que avui triomfa a Catalunya. Al capdavant del negoci que va obrir el seu pare a Barcelona, en Joan i la Núria mantenen avui una oferta llaminera que combina la tradició -quins tortells!- amb la innovació -quins bombons!
De cru a cuit
Xai
Un festí que aplega jueus, cristians i musulmans
És un menjar de festa, de Déus i de grans herois. L'animal que se sacrifica als altars i el plat amb què se celebra la victòria. Apreciat des de temps immemorials, revivim el passat culinari de la Mediterrània cuinant tres receptes de les tres religions monoteïstes.
Proposta del mes
Pa de Pessic
Reinventem els pastissos més flonjos i nostàlgics del nostre receptari
Quiquiriquic, pans de pessic a Vic. És el reclam que sentien els passatgers de l'estació de la capital d'Osona de finals de segle XIX, que des d'aleshores s'ha vinculat per sempre a aquest dolç. Més enllà de la tradició, ara us proposem que l'empreu per cuinar postres originals.
Celler / El celler
Carles Andreu
La bona vinya de la Conca de Barberà
Des de la Conca de Barberà, el celler Carles Andreu vol mantenir la tradició familiar d'elaborar cava de qualitat, però alhora aposta per incrementar la producció de vi.
Celler / Taula de tast
Maridar la Tradició
Quatre representants de DO peninsulars per a la Setmana Santa
Celler / El sommelier a casa
El Vi Surt de l'Ampolla
Més enllà del vidre: els nous envasos vinícoles
A fons
Detectius Gormands
Novel.les negres amb gust
Un és sicilià, l'altre grec i el tercer, marsellès. Salvo Montalvano, Costas Kharitos i Fabio Montale compartèixen mètodes heterodoxos a la feina amb un paladar sibarita a la taula i un referent comú: el barceloní Carvalho.
Tastaolletes / Menjar i salut
Sense gluten
La pauta alimentària contra la celiquia, per a persones que presenten intolerància a algun tipus de cereals.
Tastaolletes / La cuina del congelat
Decorar pastissos
Tastaolletes / La nevera de...
The Chanclettes, el teatre de túrmix
The Chanclettes celebren quinze anys de túrmix-playback amb l'espectacle Gold, que ha estat tres mesos a la Sala Muntaner i que girarà pel país. Josep Maria Portavella és el cuiner del grup.