Panellets. Tots els secrets per fer-los a casa
Mercat / Al cistell
Flaó
Postres pitiüses
Mercat / Al cistell
Llamàntol
Gust de mar
Mercat / Al cistell
Ginebró
Les baies antirobatoris
Mercat / Al cistell
Endívia roja
Puntes morades a la italiana
Mercat / Al cistell
Aromes de la Segarra
Herbes fresques de Cervera
Mercat / Al cistell
Sal rosa
El condiment del ieti
Mercat / Al cistell
All negre
De l'Orient Llunyà
Mercat / Al cistell
Guatlla
A la cassola!
Mercat / Adreces gormandes
Bombons artesans amb gust de cacau
L'assortiment, amb una vintena d'especialitats, és el punt fort de Gluki, una empresa arrelada a Olot
Mercat / Tant de gust
Cal Jaume
Embotits pirinencs
Mercat / Glop a Glop
La culminació d'un somni personal
Vinyes de xarel·lo al peu de Montsec de Rúbies
Fogons / bo i sa
Menú de novembre
Cruixents, vellutats, sorrencs...Els sabors d'aquest àpat també són un catàleg de textures contrastades sota el paladar
Fogons
Panellets
Tots els secrets per fer-los a casa
De pinyons, sí, però també de coco, de xocolata, de codony... Els panellets són uns dolços amb base de massapà que conviden a la tertúlia en aquesta festa de germanor que és la castanyada. Advoquem per la tradició i us mostrem com fer els panellets més clàssics.
Fogons
Espècies
Per cuinar plats ben saborosos
És gairebé impossible pensar en la cuina sense les espècies. I no ens referim a la cuina contemporània, que també, sinó a la tradicional. Tant si són autòctones com vingudes de fora, les espècies són un ingredient imprescindible.
Fogons / I per postres
Castanyes!
Josep Maria Ribé ens proposa fer servir la fruita seca de Tots Sants per preparar tres postres sorprenents
Sortim / Genis del Foc
Quico Sosa
Sosa Ingredients
La revolució gastronòmica del nostre país ha tingut com a justos protagonistes els cuiners, però aquest canvi, si vol perdurar, necessita fonaments sòlids. Aquesta empresa moianesa és part d'aquesta base. Els seus productes resolen tant les necessitats dels xefs avantguardistes com els problemes de la cuina casolana. La visió humanista del seu creador és la clau del projecte.
Sortim
<a href="https://www.cuina.cat/ca/2x1.php" target="_self">2x1</a>
Us portem a 25 grans restaurants de Catalunya!
El 2x1 de novembre ja s'està convertint, per al CUINA, en una tradició paral·lela a la de la castanyada. I, si no és així, la veritat és que ens complau que, abans d'acabar l'any, us puguem regalar aquests 25 vals de descompte, que us permetran descobrir gairebé una trentena de bons restaurants d'arreu del país a meitat de preu. Segur que us agradaran!
Sortim / Restaurants
Gelonch
El repte de la creativitat
Sortim / Espai dels lectors
Del porc, tot s'aprofita
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
Exòtic i autèntic
La cuina genuïna per sobre de la fusió