Pans. Tots els secrets per aprendre’n a fer a casa
Mercat / Al cistell
Maduixes
Les més delicades del Maresme
Mercat / Al cistell
Macarrons
La pasta de grans i petits
Mercat / Al cistell
Créixens
Una hortalissa picantona
Mercat / Al cistell
Salmorra
El preparat valencià daigua salada
Mercat / Al cistell
Tupí
Latuell fa el nom
Mercat / Al cistell
Tellerina
Delicadeses dels fons marins
Mercat / Al cistell
Botàriga
Un entremès típic de lAlguer
Mercat / Al cistell
Burros
Un bon peix per fer sopa
Mercat / Al cistell
Curris
Barreges despècies
Mercat / Al cistell
Espatlla de conill
Carn melosa de lextremitat anterior
Mercat / Adreces gormandes
El fet diferencial del bacallà tortosí
La parada Sorolla del mercat municipal té una tradició centenària en la venda daquest peix
Mercat / Tant de gust
La Galeta Maria del segle XXI
Mercat / Taula de tast
Cinc per menys de 25
Grans descobertes vinícoles per a totes les butxaques!
Mercat / Glop a glop
Vins d’autor amb molta història
Can Sais renova, a lEmpordà, el celler de sempre
Fogons / Bo i sa
Menú de març
Som al Maresme, per si no ho sabíeu, i, des de Sant Pol de Mar, Carme Ruscalleda es proveeix del bo i millor de la comarca.
Fogons
Pans
Tots els secrets per fer-ne a casa
Comencen a ser legió. A poc a poc, sense fer gaire soroll, els forners amateurs van avançant posicions i repten els professionals a millorar. El pa d’ara, casolà de veritat, és un univers d’experimentació que enganxa.
Fogons
Romesco
Encara en època de calçotades i xatonades, ens fixem en una de les salses bàsiques de la nostra gastronomia que no falta en cap d’aquestes dues celebracions culinàries. Un sabor que identifica el sud català.
Fogons / I per postres...
Gelats
El Roca més fred, el Jordi més dolç... El nostre xef de postres obre gelateria a Girona i ens presenta tres de les propostes que hi oferirà.
Sortim / Genis del foc
Jordi Jacas
El Molí de l'Escala
Tradició, producte, territori. Empordà, peix, hort. Dos trinomis que defineixen la cuina amb aires de tramuntana d’aquest jove xef que ha convertit en un establiment de referència un antic molí fariner ple d’història. Forma part d’una nova generació de cuiners que aposten per imprimir als plats una personalitat pròpia i moderna, que no perd les arrels del país.
Sortim / A fons
Tornem a Alella
La més petita de les DO catalanes també és una de les més històriques. Hem decidit tornar-hi ara, quan hi neixen nous cellers amb empenta que conviuen amb les propostes clàssiques d’aquest territori vinícola on regna la pansa blanca.
Sortim / Restaurants
Ú-Restaurant
Menges i bevendes
Sortim / Espai dels lectors
Vinagreta, salsa freda
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
El gran brunyol
Digueu-ne bunyol, a no ser que sigueu a lEmpordà