
Pasta. Feu-ne a casa amb les millors receptes
Torna el 2x1
<a target="_self" href="https://www.cuina.cat/ca/2x1.php">Et portem als millors restaurants</a>
Regalem 23 vals de descompte per a 23 bons establiments del país
Mercat / Al cistell
Anacard
El pica-pica dels més refinats
Mercat / Al cistell
Xicoia
Una planta de muntanya
Mercat / Al cistell
Camamilla
El cafè dels que tenen por de la cafeïna
Mercat / Al cistell
Congre
Mossegades de guisat
Mercat / Al cistell
Tetilla
Les mamelles de llet
Mercat / Al cistell
Cargol bover
Jo també vindré...
Mercat / Al cistell
Herbes de Provença
Una barreja per aromatitzar la graella
Mercat / Adreces gormandes
Les terres de l'Ebre a glops i a mossegades
La Botiga del Riu, a Amposta, ofereix una àmplia varietat dels productes gastonòmics de la zona
Mercat / Tant de gust
Ortigues de mar
100% mediterrànies
Mercat / Taula de tast
Frescor i intensitat
Propostes diverses per satisfer els paladars curiosos
Mercat / Glop a glop
La malvasia de Sitges recupera el prestigi
Els 92 punts Parker són l'última fita d'aquest vi dolç
Fogons / Bo i sa
Menú de maig
Carme Ruscalleda s'inspira en el mes més primaveral de l'any i escurça les distàncies entre Mèxic i Sant Pol de Mar
Fogons
Pasta
Feta a casa
En aquesta tendència a tornar als orígens i a fer-s'ho tot un mateix, que estem vivint en el món de la cuina, la pasta hi té un paper destacat. Un clàssic, fàcil i divertit de preparar, per recuperara l'essència del bon gust italià.
Fogons
Croquetes
Ara els bars de moda les reivindiquen, però, com la truita de patates o el fricandó, es diu que les millors són les de casa. De l'àvia o de la mare. I com els canelons o la xocolata, són motiu de luxúria i afartament. Tastem-les!
Fogons / I per postres
Ganyotes!
Jordi Roca vol fer-nos aclucar els ulls a cada mossegada cítrica, amb tres postres de llimona per acabar els àpats de primavera.
Sortim / Genis del foc
Francesc Armengol
Ca N'Armengol
L'ahir i l'avui conviuen en els espais d'aquest restaurant de tota la vida de Santa Coloma de Gramenet, que ja ha arribat a la tercera generació. Les transicions familiars no sempre suposen una actualització dels establiments, però en aquest cas ha estat així. Es defineixen com a artesans de la cuina, amb una relació directa amb els proveïdors de l'entorn i de sempre.
Sortim / Restaurants
Buc Restaurant
Cuina actual amb referents de prestigi
Sortim / Espai dels lectors
Arengades, ben bones
Pep Nogué, el nostre assesor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
Llonganissa de Vic
Els desencontres d'un embotit de renom