
Poder verd! Treu partit de les verdures més bones i sanes
Per obrir boca / Gastropistes
Bon appétit!
Les propostes per descobrir la cuina francesa a Barcelona que no et pots perdre
Del 'plat du jour' als 'désserts', els nous aires dels bistrots estan omplint Barcelona d'una cuina amb un marcat accent francès. La mateixa Amélie i el seu nan viatger es deixarien guiar per totes aquestes propostes.
Per obrir boca / Taula reservada
Dins d'aquesta cuina, s'hi amaga una bèstia
El Contrast, a Sabadell, us semblarà un restaurant de barri, però és ple de secrets
Per obrir boca / Postal gastronòmica
El món sencer a Washington
A cada racó de la capital dels EUA, s'hi troba un sabor diferent. El periodista Xavier Vilà, que hi viu des de fa anys, ens descobreix els locals i els plats més de moda.
Per obrir boca / Entrevista
Bardeni
Dani Lechuga
Amb el bistronòmic Caldeni va guanyar el premi Cuiner de l'Any. Poc després, al local del costat, va obrir el Bardeni, un espai que s'ha especialitzat en el producte que li ha donat més prestigi: la carn.
Per obrir boca
Poder llatí
Ja fa quatre anys que el peruà Gastón Acurio va ser el primer a plantar la llavor de l’esclat de la cuina llatinoamericana a Barcelona. Avui, la ciutat ja té una petita xarxa de restaurants gastronòmics del Nou Món.
Per obrir boca
2x1
És l'hora de descobrir 11 grans restaurants
Us convidem a tastar la cuina d'11 restaurants del país a meitat de preu, amb l'oferta 2x1 del CUINA!
Per obrir boca / Gourmet vs Foodie
El misteri vegà
A la cuina
Menú de maig
Emperador, carxofa, sàlvia i préssec
Cuinar per al dia a dia no és avorrit! Amb ingredients que podeu trobar al vostre supermercat, us proposem un menú fàcil, sa i de temporada que serà tan divertit per a qui el cuina com per a qui el menja.
A la cuina / El xef a casa
Un suquet per fer festa grossa
La Montse Bertran, que com a blogaire és coneguda com a Montse Femcuinetes, ens va rebre al seu apartament de Blanes per cuinar un plat de mar amb el nostre xef, Pep Nogué.
A la cuina
Herbes mediterrànies
Eren el secret de les receptes de les nostres àvies. Avui us les redescobrim, perquè aquestes plantes que ens regalen els nostres boscos no només aporten sabor als plats, sinó que també ens ajuden a cuinar de manera sana i equilibrada. Descobriu quines heu de tenir sempre més a l’abast i quines us sorprendran més. Convertiu-vos en botànics dels fogons!
A la cuina / Masterclass
Dashi
És el brou entès a la japonesa, net i transparent però carregat de sabor. La xef Carme Ruscalleda ha trobat en aquest plat un aliat per a la seva cuina sana i creativa.
A la cuina
Hummus
Simplement, cigró
Avui, a més del tradicional, en trobem centenars de versions que, fins i tot, s'atreveixen a prescindir dels cigrons.
A la cuina / Plaers Saludables
Garrofa
És el fruit d'un arbre lligat des de fa més de mil anys al paisatge de la costa mediterrània.
A la cuina
Piadines
La pizza de la Romanya
Si ja esteu cansats de les pizzes, heu de descobrir aquests entrepans, que en són com una versió doblegada en què gairebé qualsevol farciment hi funciona. Els italians de la Romanya els han convertit en la seva icona.
A la cuina / Dolç i sa
Postres japoneses
Hem vist tantes vegades en Doraemon devorant amb delit els dorayakis que, sense que ens n'adonéssim, de cop, la pastisseria nipona s'ha posat de moda.
Al celler / Tria de tres
Passat per bóta de fusta? No, per fang!
Per anar endavant, cal mirar enrere: aquests blancs han fermentat en gerres de terrissa
Al celler
El tresor andalús
Per als aperitius, per a les postres i per a maridatges inaudits
Al celler / Remena nena
Old fashioned
El còctel que mai no passa de moda
Al rebost / Calendari
Maig
Les fruites, les verdures, la carn i el peix que has de tenir al rebost
Al rebost / Tria bé!
Patata Red Pontiac vs. Patata Kennebec
Al rebost / El decàleg
Xai
Carn de primera
Tot i que en mengem tot l'any, el xai és un producte de temporada i, per tant, la carn més melosa la tastareu amb l'arribada dels primers dies de bonança.
Al rebost
Pasta fresca
Que tremolin els italians! La pasta fresca de qualitat ja no és una exclusiva dels nostres veïns del Mediterrani. A Manresa, a Vilafranca del Penedès, a Badalona i a Barcelona hem descobert quatre llocs on tothom que no pugui resistir-se a un bon plat de pasta podrà satisfer el capritx sense haver d'aprendre italià.
Al rebost / Tant de gust
A Belltall, alls
Pagesos d'aquest poble de la Conca de Barberà recuperen un producte que anys enrere els havia donat prestigi
Al rebost
Sushi català
Ni peix cru, ni del Japó. El nou sushi ve d'Igualada i està fet de productes autòctons. És una invenció de la xarcutera Olga Rovira que triomfa arreu on la porta a tastar.
Al rebost / És fàcil!
Tovalles de retalls
Potser ja no us serveix per vestir-vos, però la roba vella pot tenir una segona vida per vestir la vostra taula