Postres. Els dolços del temps de verema
Nova promoció 2x1
<a target="_self" href="https://www.cuina.cat/ca/2x1-enoturisme.php">Et donem l'oportunitat de participar en diferents activitats d'enoturisme</a>
Regalem 8 vals de descompte per a 8 cellers del país
Mercat / Al cistell
Saint Felicien
Un formatge disputat
Mercat / Al cistell
Golden
La gran poma de Virgínia
Mercat / Al cistell
Pernil cuit
L'altra cuixa
Mercat / Al cistell
Rata
El rosegador marí
Mercat / Al cistell
Anet
L'herba de la felicitat
Mercat / Al cistell
Pa de figues
Energia amb un toc màgic
Mercat / Al cistell
Vi de Banyuls
Un dolç natural dels Pirineus
Mercat / Adreces gormandes
Una botiga ecològica en el fons i en la forma
A Cal Mamà, al Maresme, trobareu ous i fruita de proximitat dins d'una nau sostenible feta amb palets.
Mercat / Tant de gust
Apicultors
Al peu del Montsec
Fogons / bo i sa
Menú de setembre
La cara és el mirall de l'ànima? No n'estem tan segurs, i menys quan descobrim plats com aquests, que amaguen secrets a l'interior.
Fogons
Esmorzars amb energia
El mes de setembre, tot torna a començar. L'engranatge, professional i escolar, es torna a posar en marxa, i res millor que un bon esmorzar -energètic, sa i saborós- per carregar piles i afrontar el dia amb tota l'energia!
Fogons / I per postres
Figues
La fruita més esperada de l'estiu és la protagonista que ha triat Ricard Martínez per a la nostra secció més dolça.
Vins i caves / Plats de verema
Postres amb vi
Els romans ja van veure que afegir vi al plat cuinat era savi. Des de llavors, les ampolles de vi no omplen només copes, sinó també cassoles que contenen els millors ingredients, com els d'aquestes quatre receptes de postres.
Vins i caves / Genis del foc
Toni Falgueras
El Celler de Gelida
Ens atén justament quan el negoci es troba en ple procés de relleu: ell, representant de la quarta generació d'aquesta antiga taverna del barri barceloní de Sants, dóna pas al seu fill Ferran a la gerència de la casa. Un relleu tranquil, perquè la passió pels vins d'aquesta família s'ha transmès d'una manera natural. I inevitable, si tenim en compte l'empenta d'aquest taverner de paladar fi.
Vins i caves / Taula de tast
Per menys de 9 euros
Cinc vins de qualitat per gaudir de la tornada de vacances
Sortim / Restaurants
Céleri
EL repte d'una gastronomia saludable
Sortim / Espai dels lectors
Els menuts a taula!
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
Opinió / Petits fours
El cafè exprés is (pour) over
Nous mètodes d'elaboració d'aquesta beguda