
Quiches. Receptes fàcils per compartir
Mercat / Al cistell
Peu de rata
El bolet amb forma de corall
Mercat / Al cistell
Kiwano
El cogombre amb banyes
Mercat / Al cistell
Bull negre
L'embotit emmascarat
Mercat / Al cistell
Escopinyes
En llauna
Mercat / Al cistell
Yardlong
La mongeta asiàtica
Mercat / Al cistell
Col verda
La 'kale' salvatge
Mercat / Al cistell
Anís verd
La matafaluga dels pastissos
Mercat / Al cistell
Ratafia
La beguda catalana de muntanya
Mercat / Adreces gormandes
Delicadeses de la Mediterrània enllà
De tots els secrets que promet aquesta botiga, ens quedem amb les delícies de Múrcia
Mercat / Tant de gust
Xocolata a la pedra
De tradició familiar
Mercat / Glop a Glop
Un 'coup de coeur' de xarel·lo solidari
El benefici del nou vi d'Art Roca es destina a Vi per Vida
Fogons / bo i sa
Menú de novembre
Un menú per a llépols que comença amb aires asiàtics i acaba amb inspiracions de la nostra cuina més tradicional
Fogons
Quiches
Així com només hi ha una única manera de cuinar la quiche lorraine, a partir d'aquesta recepta les variants són gairebé infinites. Pastissos salats pràctics de menjar. Ideals per a la carmanyola, per barrejar el que ens queda a la nevera, i amb un resultat que entra pels ulls
Fogons
Clementines
D'Alcanar
Aromàtica i amb un bon equilibri entre el dolç i l'àcid. La clementina és la fruita reina del Montsià. En concret, d'Alcanar, el gran productor del país. No us limiteu a menjar-la a les postres, passeu-la pels fogons i redescobriu-la
Fogons / I per postres
Quina castanya!
No hi podia faltar, a la festa. Un fruit de temporada, passat pel sedàs dolç, per celebrar Tots Sants!
Sortim / Genis del Foc
Ricard Camarena
Ricard Camarena Restaurant
Bon coneixedor de les bases de la cuina tradicional valenciana, aquest xef de Gandia s'ha convertit en l'exponent principal de la nova cuina i és un dels renovadors més destacats de l'escena gastronòmica del País Valencià. Parlem amb ell del present i el futur dels seus quatre restaurants a la capital del Túria, un dels quals, el gastronòmic que du el seu nom, amb una estrella Michelin.
2x1
2x1
Us portem a 18 grans restaurants de Catalunya!
Torna la promoció més saborosa, les ofertes 2x1 de restaurants d'arreu del territori. Perquè des del CUINA tenim ganes d'acostar-vos els millors establiments del país, que, mes rere mes, us anem recomanant des de les nostres pàgines. Teniu a l'abast 18 propostes que són una mostra de la qualitat i la diversitat de la cuina catalana. Afanyeu-vos a reservar-hi un àpat!
Sortim / Restaurants
Somiatruites
Les tapes que no ens esperàvem, a Igualada
Sortim / Espai dels lectors
La cuina de l'ànec
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons