
Rovellons. Les millors receptes amb el rei dels bolets
Mercat / Al cistell
Aranja
Un cítric diferent
Mercat / Al cistell
Api
La branca de la sopa
Mercat / Al cistell
Pebre vermell
Entre el dolç i el picant
Mercat / Al cistell
Farina de galeta
El pa sec dels arrebossats
Mercat / Al cistell
Cep
El bolet per excel·lència
Mercat / Al cistell
Corball
Sabor poc conegut
Mercat / Al cistell
Iuca
La patata tropical
Mercat / Al cistell
Pa de figues
Llaminadura de rebost
Mercat / Al cistell
Orujo
Un gallec a taula
Mercat / Adreces gormandes
Els fruits secs torrats del Born barceloní
La centenària Casa Gispert ha passat de magatzem de productes colonials a especialistes en torrefacció
Mercat / Tant de gust
Xuixo Castelló, de Girona al món
Mercat / Taula de tast
De tots els colors
Tot i ser cinc vins negres, resulten marcadament diferents
Mercat / glop a glop
Vins, caves i aperitius al cor del Poble-sec
Celler Cal Marino, un local per tastar i comprar
Fogons / Bo i sa
Menú d’octubre
Arriben els calamars, els moniatos, els bolets...La xef del Sant Pau saluda la tardor amb plats que aprofiten el millor de lestació
Fogons
Rovellons
Els bolets més carismàtics
Els caçadors micòfils ho tenen clar. Són els reis dels boscos, els més buscats i els més populars. En trobareu sota els pins i altres coníferes. Carnosos i fàcils d’identificar, aquests fongs són un valor segur a la cuina.
Fogons
Menuts, humils, però saborosos
Entre l’angúnia i la devoció. Dels àpats d’aprofitament a les menges excelses. Una dualitat que ha donat peu a la grandesa dels menuts. Uns aliments oblidats que comencen a recuperar el seu alt valor gastronòmic.
Fogons
11è concurs de receptes
L’onzena edició del concurs de receptes Bonpreu-Esclat, que compta amb el suport del Cuina, enguany va premiar receptes saludables i d’elaboració senzilla, tot i que alhora són ben creatives i aposten per l’equilibri nutritiu.
Fogons / I per postres...
Creps
La clàssica de xocolata, una tipus blinis i una versió en forma de milfulls. Les creps de Jordi Roca ens delecten i ens sorprenen.
Sortim / Genis del foc
Germans Feliu
Restaurant LAliança
Un cafè d’abans i de sempre des d’ on els germans Feliu -en Lluís als fogons i en Josep Maria a la sala- ofereixen una cuina que ells mateixos defineixen de “franca, directa, molt colorista i alhora respectuosa amb el producte”. I, com per remarcar el seu esperit tradicional de bar, el restaurant exhibeix orgullós la col·lecció de vermuts més extensa de la regió.
Sortim / A fons
Arriba l’hora dels ‘gastrobars’
Barcelona descobreix lalta gastronomia low cost
Sortim / Restaurants
Buidasacs
Els bons vents gastronòmics de lUrgell
Sortim / Espai dels lectors
El puré de patates
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons