Tàrtars. Receptes en cru per a àpats d'estiu
MERCAT / AL CISTELL
Cor de bou
Els tomàquets de les amanides de proximitat
MERCAT / AL CISTELL
Pera ercolina
Una fruita d'estiu molt ponentina
MERCAT / AL CISTELL
Pasta de full
Quasi un miler de làmines
MERCAT / AL CISTELL
'Mole'
Aromes de Mèxic
MERCAT / AL CISTELL
Déntol
Una mossegada de peix
MERCAT / AL CISTELL
All confitat
Adéu a la fortor
MERCAT / AL CISTELL
Cargol pla
Les banyes de Secà
MERCAT / AL CISTELL
Llet merengada
Ensucrada, gelada i medieval
MERCAT / AL CISTELL
Ensaïmada
L'espiral més dolça de Mallorca
MERCAT / AL CISTELL
Rodó
Les potes de la vedella
MERCAT / ADRECES GORMANDES
Més enllà de la sal, un món de condiments
L'Herbolari de Sau, a Vilanova de Sau, apropa una oferta inabastable de plantes aromàtiques
MERCAT / TANT DE GUST
Lo nostre arròs
Del Delta de l'Ebre
MERCAT / TAULA DE TAST
La DO Penedès al màxim
Cinc referències blanques amb una valoració òptima per a l'estiu
MERCAT / GLOP A GLOP
Mercat de Vins: el regne del 'bag in box'
La vinoteca s'ha especialitzat en aquest sistema de conservació i en vins catalans de menys de 10 euros
FOGONS / BO I SA
Menú de juliol
La xafogor més enganxosa sucumbirà amb l'àpat fresc i lleuger que Carme Ruscalleda proposa per a aquest mes
FOGONS
Tàrtar
Paradigma de la cuina de la carn crua -per bé que també es fa amb peix, hortalisses o fruita-, està rellevant la dèria per l'hamburguesa als restaurants catalans. Prepareu-ne també a casa: us en donem quatre receptes.
FOGONS
De l'horta del Baix Llobregat
Mireu-vos el paisatge amb uns altres ulls i descobrireu que arran de la metròpolis s'amaga un rebost de productes agraris de proximitat boníssims. Cinc xefs baixllobregatins ens proposen com cuinar-los.
FOGONS / I PER POSTRES...
Visca el fred!
En ple estiu, no hi ha res millor que uns bons gelats! Jordi Roca ens proposa tres clàssics, amb el seu toc d'enginy particular.
SORTIM / GENIS DEL FOC
Espai Kru
Juan Carlos Iglesias
Adaptar-se als nous temps i innovar, sense perdre l'essència. Els germans Iglesias mantenen el rumb de la tradicional marisqueria barcelonina Rías de Galícia, mentre viren cap a nous ports amb un espai de tapes i cuina en cru. Una opció cosmopolita i exitosa en connexió amb altres dos germans, els Adrià, als quals han unit la seva trajectòria en diferents propostes gastronòmiques.
SORTIM / A FONS
Conserves
Del mar a la llauna
En una llauna rodona, ovalada o rectangular, al natural, en escabetx o amb oli. Les conserves de marisc triomfen a l'hora de l'aperitiu. Però no totes són iguals. Fem un recorregut qualitatiu des del marisqueig i l'elaboració de la conserva fins al consum a taula.
SORTIM / A FONS
8è Concurs de joves cuiners i cambrers
Feia només quinze dies que els germans Roca havien guanyat el títol de millor restaurant del món quan va tenir lloc aquest certamen, organitzat pel CUINA i el departament d'ensenyament. L'exemple dels gironins va inspirar els participants d'enguany.
SORTIM / RESTAURANTS
Can Feu
Bon producte del mar entre vells telers
SORTIM / ESPAI DELS LECTORS
Amb tomàquets!
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
OPINIÓ / PETITS FOURS
Supermercats solidaris
Un model pioner de distribució d'aliments