Thai. Sabors d'Orient
Per obrir boca / Gastropistes
Vins per beure... i per veure!
Un recorregut pels cellers més bonics de Catalunya
Els vins catalans no només entren pel paladar. També ho fan per la vista! Us hem seleccionat deu cellers que destaquen per la singularitat de l'espai i per l'atenció a tots els detalls per crear una experiència única.
Per obrir boca / Taula reservada
Una taverna de tota la vida... que acaba d'obrir
Al Haddock, Fran Monrabà serveix una cuina tan contundent com els insults del capità
Per obrir boca / Postal gastronòmica
Quan la llum fa venir gana
La gastronomia il·lumina Lisboa
Poques ciutats tenen una llum tan característica com Lisboa, però el que enlluerna és la riquesa gastronòmica. Ens ho explica Àlex Tarradellas, que fa nou anys que hi viu.
Per obrir boca / Gourmet vs Foodie
El món d'Adrià
El futur del geni de la cuina catalana
A la cuina
Menú de setembre
Bròcoli, figa, guatlla i albergínia
Cuinar per al dia a dia no és avorrit! Amb ingredients que podeu trobar el supermercat, us proposem un menú fàcil, sa i de temporada que serà tan divertit per a qui el cuina com per a qui el menja. Apreneu a cuinar d'una altra manera productes que sempre teniu al rebost!
A la cuina / El xef a casa
Uns carbassons farcits i rodons
Gemma Biosca, del blog ‘Food&Cakes by GB’, ha deixat entrar Pep Nogué a la seva cuina, a Terrassa, i ens prepara uns carbassons farcits de botifarra i cansalada amb un toc de poma.
A la cuina
Cuina Thai
Els millors sabors d'Orient
Visitem el sud-est asiàtic per gaudir d'una gastronomia que, de mica en mica, s'ha fet un lloc a Occident.
A la cuina / Masterclass
Porc Duroc
Quan diuen que del porc tot s'aprofita, no menteixen. De les diferents races d'aquest animal que podem trobar al mercat, aquest mes us descobrim la Duroc, que és perfecta per elaborar botifarres o per preparar entrepans de cansalada per deixat tothom amb la boca oberta, i demanant-ne un altre mos.
A la cuina
Macarrons
Aprenem a cuinar-los d'una altra manera
Estem acostumats a fer-los amb salsa de tomàquet, però la pasta preferida del nens també serà la preferida dels adults amb les idees que trobareu en aquest reportatge.
A la cuina
All negre
Els cuiners han descobert que no només té valors saludables, sinó que també en té de gustatius. Els tastem?
A la cuina / Plaers Saludables
Albergínia
La tornem al podi dels vegetals, al lloc que es mereix!
L'estiu és temps d'albergínia, i en podem trobar de moltes varietats, mides i colors: introduïu-les als àpats més enllà de l'escalivada tradicional i feu-ne hummus per sucar amb bastonets de pastanaga.
A la cuina / Dolç i sa
Sense gluten
Jordi Bordas ha preparat tres postres amb fruita seca i amb fruita de temporada que no tenen ni un sol ingredient amb gluten. Serà un final d'àpat de primera categoria!
Especial Vins i Caves / Tria de tres
Vins per regalar i quedar com un senyor!
Tres vins de llocs i estils diferents per encertar-la amb algú que gaudeixi amb el vi
Especial Vins i Caves / Genis del Foc
Joan València
Can Cisa - Bar Brutal
Com a distribuïdor, va fer apostolat dels vins naturals abans que ningú. Van agradar tant que, avui, són els que marquen tendència al mercat. El bar que va obrir al Born barceloní és un aparador d'aquest fenomen. I omple cada vespre!
Especial Vins i Caves / Remena Nena
French 75: Canonades distingides i refrescants
Un còctel de cava, potent, que se serveix en copes de flauta i es gaudeix al capvespre
Especial Vins i Caves / 2x1
Ofertes 2x1 d'Enoturisme
Gaudiu d'experiències en tres cellers del país a meitat de preu!
Especial Vins i Caves / Tria
Carta de vins
La selecció més completa de vins negres, rosats, blancs, i caves!
Al rebost / Calendari
Setembre
Que la nostàlgia no us guanyi la partida. Podeu conservar el bo i millor de l'estiu en un pot de vidre i gaudir-ne tot l'any!
Al rebost / Tria bé!
Poma Golden vs. Poma Fuji
Al rebost / Tant de Gust
Per sucar-hi pa!
Maria Grau, de Cal Tinons, conrea tomacons en un camp envoltat de vinyes a Pacs del Penedès
Al rebost / Decàleg
Safrà
Aroma ataronjada
A l'antiguitat, el feien servir com a perfum i com a medicament. Avui, el safrà s'ha convertit en una de les espècies més preuades de la cuina. El preu convida a fer-lo servir amb moderació i per això us volem explicar com treure'n el màxim partit.
Al rebost / L'adreça
Aquests dolços us donaran aire
Hi ha pastes que poden ser una mica pesades per a l'estómac. Però no és el cas dels bufats que preparen a la Dolceria Soler del Vendrell. Una llaminadura típica de la vila que elaboren de manera artesana, cada dia, des de fa gairebé vuitanta anys.