Truites. Noves maneres de cuinar el plat més versàtil
Mercat / Al cistell
Coca de llardons
Quan arriba el carnestoltes
Mercat / Al cistell
Cumquat
El cítric xinès més delicat
Mercat / Al cistell
Bròcoli
Una verdura saludable
Mercat / Al cistell
Llet de coco
La del curri
Mercat / Al cistell
Galta de rap
Arrodonida i melosa
Mercat / Al cistell
Tête de moine
Flors de formatge
Mercat / Al cistell
Escalunya
Per un all o per una ceba
Mercat / Al cistell
Cúrcuma
El safrà de l'índia
Mercat / Al cistell
Raviolis
Pasta quadrada
Mercat / Al cistell
Xoriço
Hispànic i roig
Mercat / Adreces gormandes
Un tast dolç de l'olor i el sabor de l'Empordà
El producte estrella de la botiga de l'hort són les melmelades i les confitures artesanes les Eroles
Mercat / Tant de gust
Farcit de carnaval, del Pallars Sobirà
Mercat / Taula de tast
Amb caràcter propi
Quatre vins per descobrir i no oblidar, i un cava clàssic
Mercat / Glop a glop
El sumoll del Penedès arriba a l'etiqueta
Can Ramon i altres cellers recuperen la varietat
Fogons / Bo i sa
Menú de febrer
La proposta d'aquest mes és boníssima i saníssima, un paradigma dels objectius culinaris de la secció de la nostra xef
Fogons
Truites, el secret de l'ou
Uns ous ben frescos i un rajolí d'oli ben calent. És la base d'un dels plats més senzills del receptari, i alhora un dels més deliciosament recurrents. La varietat de farses converteixen la truita en una sorpresa diària.
Fogons
Foie gras
Se'l reconeix com una de les joies de la gastronomia occidental. No és pas perquè sí, des de l'antic Egipte fins ara, d'oca o bé d'ànec, se l'associa a l'excel·lència.
Fogons / I per postres...
Clàssiques
Poma, pera, plàtan. Tres fruites comunes que es converteixen en tres postres molt especials per part de Jordi Roca.
Sortim / Genis del foc
Raül Balam
Moments
La cuina de Raül Balam, al Moments, és un retorn a les arrels de la cuina tradicional catalana a través del sentit comú, la tradició i l'autenticitat. I, tot, amb l'aval de la mare, que no és cap altra que la xef més estrellada del planeta, Carme Ruscalleda. Diuen que els testos s'assemblen a les olles, però, en aquest cas, les similituds es complementen amb tocs de creativitat personal.
Sortim / A fons
El rebost del Vallès
Enmig d'un entramat d'autopistes i polígons industrials, el Vallès Occidental amaga petits oasis agrícoles i espais naturals on agafar oxigen i tastar bons aliments. D'un temps ençà, un equip de pagesos, artesans, ramaders i cuiners fan una aposta vital pel producte autòcton i de qualitat. Autèntics tresors gastronòmics.
Sortim / Restaurants
Tres Macarrons
Cuina contemporània i amb intuïció
Sortim / Espai dels lectors
L'umami, el cinquè gust
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Sortim / Petits fours
Doctor Honoris Causa
Les universitats del país s'obren a les noves arts