
Verdures mini
Mercat
Figa de Moro
De Mèxic a la Mediterrània
Mercat
Petxina Lluent d'Arenys de Mar
Polides i brillants
Mercat
Pollastró
De raça semilleugera
Mercat
Capellà
Excel.lent per fer fregit
Mercat
Tòfona d'Estiu
Records d'avellana torrada
Genis del foc
Josep Maria Boix
Una cuina que ratlla la perfecció
Sota la meticulosa direcció del matrimoni format per Loles Vidal i Josep Maria Boix, la Torre del Remei és una institució a la Cerdanya. No només per la cuina de muntanya -sense defectes i fonamentada sobre els gustos tradicionals- que serveixen, sinó també per l'acollidor hostalatge i la imapagable tranquil.litat de l'entorn.
Proposta del mes
Les Serps del Mar
Delícies monstruoses al plat
Tot i la seva aparença mes aviat ferotge, aquests peixos allargassats que neden recargolant-se són una bona tempstació per a les cassoles de pescadors. Les receptes del cuiner Joan Pedrell en ressalten les virtuts de la seva carn.
De cru a cuit
Les Verdures Mini
Un tast de l'hort del país de Lil.liput
En els darrers anys s'ha consolidat en els nostres horts el cultiu d'unes verdures de mida més petita del normal. Són les anomenades verdures baby, resultat de cultius tradicionals que pretenen trobar un producte diferenciat amb un sabor autèntic. La seva estètica, minimal, està triomfant en la cuina actual.
Món Sucre
Mousses
Estructures flonges i saboroses
Més que una bona tècnica pastissera, aquestes clàssiques elaboracions requereixen, sobretot, delicadesa. Us proposem tres variants molt llamineres i fàcils de fer a casa.
Celler
Mas Foraster
Els vins negres de Montbanc criats de família
El celler Mas Foraster, de la Conca de Barberà, fa vins negres des del 1998. En poc temps, ha aconseguit portar el seu nom a les taules de més prestigi. I tot això elaborant vins amb dues varietats de raïms, l'ull de llebre i el cabernet sauvignon. A més, en la secció maridatges us proposem tres combinacions suculents de vins amb marisc.
Maridatges
Vins i Marisc
Coincidint amb l'estiu, hem considerat oportú suggerir-vos tres combinacions de vi i marisc, refrescants i lleugeres, que augmenten el gust i aroma de mar.Perfecte per prendre amb la remor d'ones de fons i una bona companyia.
A fons
Gelats
El naixement d'un plaer fred
Des que els romans feien servir gel del Alps per refrescar les seves begudes fins a la producció en massa dels gelats, la fórmula d'aquest caprici fred va ser un dels secrets burgesos més ben guardats. Els gelaters italians, però, el van acabar revelant.