Vins & Caves. Brindem amb el millor dels cellers catalans!
Mercat / Al cistell
Magrana
Perles que esclaten a la boca
Mercat / Al cistell
Llom ibèric
Una manera sana de menjar porc
Mercat / Al cistell
Mozzarella
El punt fort de la pizza
Mercat / Al cistell
Fenogrec
Amb propietats per a les mares
Mercat / Al cistell
Escórpora
El monstre vermell del mar
Mercat / Al cistell
Cigró d'Oristà
Un tresor escàs i de la terra
Mercat / Al cistell
Canana
És o no és un calamar?
Mercat / Al cistell
Sambuca
Un toc anisat a les postres
Mercat / Al cistell
Surimi
Peix premsat d'origen japonès
Mercat / Adreces gormandes
Les excel·lències de la carn de poltre
Casa Boté, de Sort, pastura el propi ramat als prats de Rialp per assegurar-ne la qualitat.
Mercat / Tant de gust
La dama violeta de la terra ferma
Fogons / Bo i sa
Menú de setembre
Albirem la tardor que arriba i Carme Ruscalleda ens proposa un menú que transita entre dues estacions.
Fogons
Conserves dins del pot...
Joana d'Arc menjava codonyat abans de les batalles, Marie Curie experimentava amb confitures i Nostradamus, a més de predir la fi del món, escrivia tractats sobre les conserves. Nosaltres, ara, senzillament us proposem fer-ne i gaudir-ne.
Fogons / I per postres...
Figues
Les millors arriben passat l'estiu, per això, Jordi Roca dedica les postres de setembre a aquesta fruita dolça i de carn sucosa.
Fogons
Cava
Bombolles al plat
Mentre els cavistes encara lluiten per promoure'n el consum més enllà de les postres, nosaltres us proposem que feu un pas més. Atreviu-vos a degustar les possibilitats de l'escumós més nostre als fogons. El cava, a mossegades!
Sortim / A fons
Cercant el raïm perdut
Sumoll, mandó, picapoll...i moltíssims més. El sector vinícola català pren consciència que, per tenir personalitat, ha de recuperar i potenciar les varietats autòctones que va oblidar durant dècades.
Sortim / Genis del foc
Cal Xim
Fidel i Santi Amigó
Sí, una cuina de brasa de qualitat és possible. De qualitat i amb segell català. És la que trobem a Cal Xim, un restaurant de tradició familiar que ha sabut contagiar-se del fet d'estar situat a l'epicentre del món del vi i del cava per oferir-ne una carta extensa i molt acurada. Els germans Amigó –en Fidel a la cuina i en Santi a la sala– mantenen el caliu del clàssic menjar casolà.
Mercat / Taula de tast
Un celler molt nostre
Cinc propostes de do catalanes per gaudir de la bona taula
Mercat / Glop a glop
Vins amb ànima al centre de Reus
L'Orangette expressa la passió pel vi català
Sortim / Restaurants
Axol
Una aposta atrevida al Maresme
Sortim / Espai dels lectors
Sandvitxos saludables
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
Opinió
Més enllà de la samfaina
Un tret diferencial de la cuina catalana?