Xocolata. Ens deixem endur per la temptació
Mercat / Al cistell
Llentia verda
Sense remull
Mercat / Al cistell
Nespra
Primavera nipona
Mercat / Al cistell
Fulla de parra
L'embolcall d'Adam i Eva
Mercat / Al cistell
Vermut blanc
Una aportació seca als còctels
Mercat / Al cistell
Bròtola
La mòllera del sud
Mercat / Al cistell
Regalèssia
L'elixir de la llarga vida
Mercat / Al cistell
Navalla
No us talleu!
Mercat / Al cistell
Pèsol
Per a princeses delicades
Mercat / Al cistell
Xocolata blanca
El plaer dolç més cremós
Mercat / Al cistell
Costella de porc
Mercat / Adreces gormandes
El celler i el rebost de la Garrotxa
Cinc Titius aplega els productes volcànics amb aliments d'elaboració artesana i ecològica
Mercat / Tant de gust
Xolís d'Adons
L'embotit recuperat
Mercat / Taula de tast
Catalans i personals
Una selecció de vins del país a preus molt raonables
Mercat / Glop a glop
Una microcervesera que s'obre al món
La companyia del Montseny celebra cinc anys
Fogons / Bo i sa
Menú d'abril
Amb la Pasqua, arriben els àpats distesos de primavera i homenatgem la quitxalla portant-los, per postres, el seu heroi.
Fogons
Ous
Resolutius, versàtils i econòmics. Els acostumem a consumir de gallina, però aquests no són pas els únics útils als fogons. Els d'emú, estruç, oca, perdiu o guatlla, entre d'altres, també els podem posar al plat!
Fogons
Xocolata
La classificació entre negra, amb llet o blanca ja no té cap interès, per als experts, ara es porta la xocolata amb denominació d'origen, com el vi.
Fogons / I per postres...
'La vie en rose'
Per celebrar l'onomàstica, Jordi Roca ens enamora amb llaminadures, gelees i gelats amb la rosa com a inspiració.
Sortim / Genis del foc
Jordi Vilà
Cerveseria Moritz
És l'èxit gastronòmic de la temporada. Des que es va inaugurar el desembre passat, aquest local de platillos d'arrels catalanes i especialitats alsacianes omple nit i dia. I això no és poc, perquè només tanca de 3 a 6 de la matinada! El xef de l'Alkimia, reconegut internacionalment com un dels valors amb més projecció de la cuina catalana, és el líder d'aquest projecte.
Sortim / A fons
Compra i menja!
Visitem parades de mercat amb barra de tast, a Barcelona
Sortim / Restaurants
La Cava
Platillos suggerents a Tàrrega
Sortim / Espai dels lectors
Un vegetal singular
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
Opinió / Petits fours
L'energètic Red Bullon
Com han canviat els beuratges i remeis casolans