Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Sopar de verema a Sant Sadurní

Amb una passejada per les vinyes i un tast de most i de vi comença l'activitat que ofereixen les Caves Vilarnau per celebrar l'arribada de la verema. S'aprofitarà l'acte per presentar els nous caves del celler: un cava elaborat amb la varietat subirat parent, un rosat reserva de pinot noir i la nova anyada del vi Capricis de Vilarnau, un xarel·lo elaborat en bótes de castanyer. A més, es podrà gaudir d'un sopar basat en les cuines mediterrània, llatina i asiàtica servit pel càtering El Jardí, d'Igualada, en un espai decorat pel dissenyador Toni Miró. Seguidament començarà la festa amb música en viu de Blu-jazz, barra de gintònics i DJ en directe.

PREU
30 €

MÉS INFORMACIÓ

Finca Can Petit

Ctra. d'Espiells, km 1,4

Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)

93 891 23 61

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: