Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Sopar Maridatge amb Sant Aniol i Gramona

Si voleu viure una experiència gastronòmica diferent, marcada per la calor, el fum i la irreverència d'una cuina sana i evolutiva, el 22 de gener, a les 21 hores, el xef Olof Johansson del restaurant Hetta proposa un menú de cinc plats i postres inspirat en l'aigua mineral d'origen volcànic Sant Aniol.

Es tracta d'un menú creat per un xef que té un autèntic esperit volcànic, que se servirà en un restaurant amb un nom que significa 'calor' en suec, que es maridarà amb aigües minerals de Sant Aniol i vins i caves Gramona i que us transportarà a l'origen de la deu de Sant Aniol de Finestres. El preu del sopar és de 45 euros per persona.

PREU
45 €

MÉS INFORMACIÓ

Restaurant Hetta

Ptge. de Marimon, 5

08021 Barcelona (Barcelonès)

93 252 95 94

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: