Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les taronges, a diferència d’altres fruites, un cop collides ja no maduren més. Tingueu en compte, que n’hi ha de di-verses varietats i que cal saber escollir-les d’acord amb un calendari que s’allarga des del desembre fins al juny. Per exemple, la València late deixa anar un suc que equival al 63 % del seu pes total, molt aromàtic i de sabor lleugerament àcid. La navelina es reconeix perquè té un melic a la part oposada al mugró, i fa un suc molt dolç. La salustiana té una polpa especialment ataronjada de consistència mitjana i resistent, la quantitat de suc que se n’extreu pot arribar fins al 80 % del seu pes, cosa que la fa molt indicada per esprémer. Fa un suc de color intens i té un sabor molt dolç, però no gaire aromàtic. La nàvel lane late té una polpa de color groc ataronjat, és de carn ferma i conté molt suc, un líquid que al paladar és poc àcid perquè conté gran quantitat de sucres.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: