Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Taller d’elaboració casolana de derivats làctics

El calci és un mineral molt necessari per al nostre cos, i sempre s’ha de procurar incloure’l a la dieta, per exemple, a través de la llet i els seus derivats: iogurts, formatges, quallades, etc.

De la mà de l’ERA, l’Espai de Recursos Agroecològics, s’han organitzat dos tallers els dies 6 i 13 de març, de 16 a 20 h, per tal d’aprendre els procediments de l’elaboració de derivats làctics.

En la primera sessió es tractaran els fonaments teòrics de la llet i els seus processos de quallat i fermentació, i es prepararan iogurts, mató i formatge tendre. La classe la impartirà una viticultora, elaboradora de làctics per a l’autoconsum i especialista en finques agroecològiques.

En la segona i darrera sessió, s’estudiaran els dos tipus de fermentacions per fer formatges i seguidament s’elaboraran formatges a partir d’aquestes metodologies apreses. Els conductors del taller seran dos ramaders i elaboradors de formatges de cabra de Cal Flequer.

El preu del curs és de 58 € si es paga abans del 27 de febrer, i hi ha un 10% de descompte per a socis, menors de 25 anys i persones a l’atur.

PREU
58 €

Centre de Capacitació Agrària

Manresa (Bages)

938787035

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: