Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Conegut, a la Xina, com a 'pu-erh', en honor a la regió on es prepara, aquesta varietat de te la consumia sobretot la noblesa. Pel resultat d’un procés de fermentació que pot durar entre 2 i 60 anys, les fulles adquireixen un color de coure que es transmet a la infusió. A diferència de la majoria, s’obté d’arbres vells. Se sol presentar en forma d’estructures compactes (discs, boles, blocs…)
que es van trencant en funció de les necessitats. A Occident, va esdevenir popular pel fet que, gràcies a la fermentació en barriques de coure, la proporció de cafeïna és molt baixa. A més,
al marge d’aquesta propietat verificada, també se li van atribuir unes suposades propietats depuratives, especialment dels greixos acumulats al cos, que van despertar l’interès dels consumidors occidentals.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: