Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Acontraluz

Barcelona

jardí restaurant Acontraluz-bcn

jardí restaurant Acontraluz-bcn

La calor ha fet que el restaurant Acontraluz obri el seu jardí i renovi la carta. Per gaudir d’uns àpats més lleugers i refrescants, el xef David del Pino proposa plats com tàrtar de tonyina amb guacamole, minihamburguesa de foie amb llobregant i maionesa de wasabi o albergínies, brie i vinagre balsàmic de xocolata.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: