Els dies 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre, la DO Terra Alta rep de nou els visitants de la XXVII edició de la Festa del Vi.
La Nit de les Garnatxes Blanques, en la qual es podran tastar fins a 40 vins, i la Mostra de Vins a càrrec dels cellers inscrits -enguany en són 27- són els actes amb més expectació.
En aquesta edició, la DO convidada és la DO aragonesa Campo de Borja, i, com l’any passat, el sopar a peu dret del certamen el servirà el Restaurant Villa Retiro de Xerta, amb una estrella Michelin.
També enguany es repeteix la proposta ‘Una història, un celler, un vi’, on diferents cellers inscrits a la DO Terra Alta tindran l’oportunitat de deixar tastar els seus productes, acte que tindrà lloc el dissabte a la tarda i el diumenge al matí.
Finalment, destacar el típic i tradicional dinar popular de la Clotxa, que se celebrarà el diumenge 2 de novembre a les Escoles Velles de Gandesa, al costat de la Mostra de Vins. Aquest àpat és una preparació a base de tomàquets, alls escalivats, arengada a la brasa i un bon raig d’oli d’oliva verge extra que farceix la meitat d’un pa de pagès, un àpat que era habitual dels pagesos durant la tardor i l’hivern terraltí.