Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

XXVII Festa del Vi de Gandesa

Els dies 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre, la DO Terra Alta rep de nou els visitants de la XXVII edició de la Festa del Vi.

La Nit de les Garnatxes Blanques, en la qual es podran tastar fins a 40 vins, i la Mostra de Vins a càrrec dels cellers inscrits -enguany en són 27- són els actes amb més expectació.

En aquesta edició, la DO convidada és la DO aragonesa Campo de Borja, i, com l’any passat, el sopar a peu dret del certamen el servirà el Restaurant Villa Retiro de Xerta, amb una estrella Michelin.

També enguany es repeteix la proposta ‘Una història, un celler, un vi’, on diferents cellers inscrits a la DO Terra Alta tindran l’oportunitat de deixar tastar els seus productes, acte que tindrà lloc el dissabte a la tarda i el diumenge al matí.

Finalment, destacar el típic i tradicional dinar popular de la Clotxa, que se celebrarà el diumenge 2 de novembre a les Escoles Velles de Gandesa, al costat de la Mostra de Vins. Aquest àpat és una preparació a base de tomàquets, alls escalivats, arengada a la brasa i un bon raig d’oli d’oliva verge extra que farceix la meitat d’un pa de pagès, un àpat que era habitual dels pagesos durant la tardor i l’hivern terraltí.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: