CUINA.CAT
03/01/2019Rostit de festa major
Botifarres, costelles de porc i ànec. Aquest rostit és tan complet que és digne de ser preparat per celebrar alguna cosa important. Brindeu amb un bon cava i... salut!
Rap rostit amb gambes
Mercè Navarro ens proposa aquest plat mariner que, cuinat amb un rap i unes gambes fresques, us sortirà boníssim! A més, és lleuger i ideal per als qui no voleu excedir-vos en calories.
Garrí rostit amb mango Becky Lawton
Contrasteu el potent gust de la carn del porc amb el toc cítric i exòtic del mango. La combinació és curiosa i fins i tot podeu fer una salsa amb els talls de mango i afegir-la per sobre del garrí!
Conill rostit amb fruites del bosc
Aquest conill endolcit per la reducció de fruits vermells se us desfarà a la boca. El suc no només li dona sabor, sinó que aporta també la textura melosa i tendra que és tan difícil d'aconseguir a vegades en un rostit.
Pernil rostit amb sucre glacejat Becky Lawton
Aquest pernil rostit amb sidra i sucre morè de canya el podeu prendre fred o calent. Així que si us en sobra no patiu, el dia següent serà igual de bo i sense haver d'escalfar-lo! Fresc us recordarà al pernil de les Canàries.
Ànec rostit amb arròs salvatge
L'ànec, si està ben fet, és sempre un èxit assegurat. I si l'acompanyeu d'un bon arròs salvatge, li donarà el toc informal ideal!
Ànec rostit amb prunes i pinyons
Tasteu aquest ànec rostit amb prunes i pinyons, un plat que demostra com la fruita va més enllà de les postres! Per aquesta recepta tingueu cura a l'hora de marcar l'ànec, no us distraieu i calculeu bé el temps!
Bacallà confitat amb rostit català
Si voleu preparar una recepta de les sempre, tradicional i amb els sabors autèntics de la nostra cuina, proveu de fer aquest bacallà confitat amb un bon rostit català. No hi ha millor base en què pugui descansar aquesta peça de peix!
Conill rostit amb arròs basmati i bolets
Aquest conill és complet perquè aporta carbohidrats, proteïna i verdures en un mateix plat. A més, és deliciós perquè aprofita productes de temporada com els bolets! És ara quan són més bons, així que aprofiteu!
La tonyina és el peix que més s'assembla a les carns, per gust, textura i per aparença. No us encanteu coent la tonyina a la planxa, ja que amb una volta i volta en tindreu suficient!
En vols més?
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!