Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 poke bowls dolços

Un pas més en la modernització d'aquest plat

CUINA.CAT

26/08/2021

El plat hawaià originàriament fet amb peix cru té mil variants. Ara, fins i tot es pot fer dolç per fer unes postres o bé per esmorzar com un rei o una reina! 

01 'Poke bowl' de granola

'Poke bowl' de granola Becky Lawton

Poke bowl de granola

Un poke ben afruitat, amb una base de compota de poma i amb trossets de kiwi, nabius i figues per sobre. A més també hi ha cereals, flocs de civada. 

Llegiu la recepta completa

02 'Poke bowl' de 'brownie'

'Poke bowl' de 'brownie' Becky Lawton

Poke bowl de 'brownie'

Si sou amants de la xocolata, no us perdeu aquest poke bowl: brownie sobre una crema de xocolata, amb plàtan i fruites vermelles, que casen d'allò més bé. 

Llegiu la recepta completa

03 Poke bowl de 'carrot cake'

Poke bowl de 'carrot cake' Becky Lawton

Poke bowl de 'carrot cake'

Comenceu bé el dia amb un esmorzar que et dóni energia. Aquest plat ho té tot: lacti, fruita exòtica, verdura i dolç, el deliciós carrot cake.

Llegiu la recepta completa

04 'Smoothie bowl' d'alvocat i 'kale'

'Smoothie bowl' d'alvocat i 'kale'

Smoothie bowl d'alvocat i kale

Si voleu un bowl més lleuger i fàcil de preparar, opteu per aquests smoothies que combinen un deliciós batut verd amb fruita variada.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: