Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la ceba a daus petits i peleu i piqueu el gingebre a trossets molt petits.
  2. En una cassola poseu un raig d’oli de gira-sol i sofregiu la ceba durant 10 minuts.
  3. Afegiu-hi el gingebre i coeu-ho durant un parell de minuts més.
  4. Afegiu-hi els elements aromàtics; la branca de canyella, la cúrcuma i els claus d’olor, i coeu-ho durant un parell de minuts.
  5. Afegiu-hi l’arròs i els pèsols frescos i coeu-ho tot junt durant un parell de minuts.
  6. Rectifiqueu-ho de sal i pebre negre i retireu la canyella i els claus d’olor.
  7. Apagueu el foc i afegiu-hi les panses i les ametlles laminades.
  8. Emplateu-ho i decoreu-ho amb unes fulles de menta fresca.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: