Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu les gambes i els escamarlans.
  2. En una cassola poseu un bon raig d’oli d’oliva i marqueu les gambes i els escamarlans. Retireu-los i reserveu-los.
  3. En la mateixa cassola sofregiu la ceba tallada a daus molt petits durant 15 minuts. Saleu-ho al gust.
  4. Afegiu-hi l’all ben picat i el tomàquet i coeu-ho durant 10 minuts més.
  5. Afegiu-hi la sèpia tallada a daus molt petits i coeu-ho durant 10 minuts.
  6. Afegiu-hi l’arròs i nacreu-lo (cuineu-lo durant un parell de minuts).
  7. Afegiu-hi el brou i coeu-ho a foc mitjà durant 15-20 minuts més (fins que l’arròs estigui al gust).
  8. Afegiu-hi les gambes i els escamarlans i deixeu-ho coure un minut més.
  9. Deixeu-ho reposar uns minuts i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: